Harald Zimmerman, un fost jurnalist, a făcut infarct la schi. Medicii nu l-au mai putut salva

Fostul jurnalist Harald Zimmerman, unul din primii reporteri ai ziarului “Timisoara”, infiintat imediat dupa Revolutie, s-a stins din viata in urma unui infarct suferit in timp ce se afla la schi pe Semenic.

19 ian. 2015, 07:00

Harald Zimmerman isi petrecea weekendul in Banatul Montan si iesise la schi pe partia de la Valiug. La un moment dat, in timp ce se afla la baza teleschiului, i s-a facut rau si martorii spun ca a cazut ca secerat, scrie Opinia Timişoarei.

In ciuda faptului ca i s-a acordat ajutor imediat si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, medicii nu l-au mai putut salva.

In varsta de 54 de ani, el s-a remarcat dupa Revolutie drept unul din primii reporteri timisoreni ai ziarului “Timisoara”. Ulterior a devenit membru al Societatii Timisoara si al PNL Timis.

A publicat mai multe carti si timp de doi ani a fost presedinte al oamenilor de afaceri liberali. Detinea o cunoscuta firma de publicitate.

Harald Zimmemrman, “Harry” – cum ii spuneau apropiatii, va fi inmormantat marti, de la ora 14.00, in Cimitirul Rusu Sirianu din Timisoara.