Harlem Gnohere, declaraţii ŞOC în Franţa. „Dacă aş face asta, fanii din România m-ar asasina!” VIDEO

Harlem Gnohere, 29 de ani, a participat la emisiunea "Le Vestiaire", unde a dialogat cu unele dintre legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit și William Gallas.

08 nov. 2017, 11:52
Harlem Gnohere, declaraţii ŞOC în Franţa. „Dacă aş face asta, fanii din România m-ar asasina!” VIDEO

 Harlem Gnohere a vorbit despre rivalitatea Dinamo – FCSB și despre trecerea de la gruparea alb-roșie la echipa stelistă, dezvăluind că a primit amenințări.

Întrebat de Frank Leboeuf dacă ar face și el gestul făcut de Nabil Fekir (n.r. jucătorul lui Lyon care le-a arătat tricoul fanilor lui Saint-Ettiene și a iscat un scandal imens) în fața peluzei lui Dinamo, Gnohere a răspuns clar: „Nu. M-ar asasina. Eu am jucat la Dinamo, iar fanii m-ar asasina dacă aș face asta. Fanii lui Dinamo m-au huiduit și m-au făcut negru”.

Dialogul stelistului a continuat cu Petit. Fostul mijlocaș l-a întrebat despre trecerea la de la Dinamo la FCSB: „Tu ai jucat la Dinamo și ai trecut la marea rivală? Ai primit amenințări cu moartea?”.

„Da, am primit amenințări. Și eu, și familia mea. Dar așa e fotbalul. Fanii sunt diferiți pe stadion, când sunt pe stradă nu se comportă așa”, a dezvăluit Gnohere.