Harlem Shake, într-un magazin de produse de curăţenie din Târgu Jiu VIDEO

Publicat: Joi, 25 Aprilie 2013 13:02 // Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2013 13:02 // Sursa: RTV.net

Distracţie maximă într-un magazin din Târgu Jiu, unde angajaţii au dansat, în frunte cu patronul lor, în stilul Harlem Shake. Bineînţeles filmuleţul, care arată că nebunia acestui dans a curprins şi Târgu Jiul, a apărut pe internet.

Scena cu dansul Harlem Shake a fost filmată într-un magazin de produse pentru curăţenie, potrivit România TV. Angajaţii s-au costumat şi au dansat pe ritmurile melodiei care a creat o adevărată isterie în întreaga lume.

Angajaţii nu s-au temut că vor fi prinşi de şef pentru că patronul lor s-a aflat chiar în mijlocul distracţiei.

El a purtat o cutie pe cap şi a dansat alături de angajaţi. De fapt, ideea dansului a venit chiar din partea lui. Filmuleţul a fost postat pe internet şi a strâns deja mii de vizualizări.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 apr 15:38
...rel="nofollow" target="_blank">utilizator de Youtube pe internet. Citeşte şi Harlem Shake, într-un magazin de produse de curăţenie din Târgu Jiu VIDEO Citeşte şi ...
25 apr 13:33
...din partea lui. Filmuleţul a fost postat pe internet şi a strâns deja mii de vizualizări. Source Article from http://www.rtv.net/harlem-shake-intr-un-magazin-de-produse-de-curatenie-din-targu-jiu-video_77285.html ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H