Harrison Ford a fost externat din spital după accidentul de avion pe care l-a suferit

Actorul Harrison Ford a părăsit în cursul weekendului spitalul în care a fusese internat de urgenţă după accidentul de avion pe care l-a suferit la începutul lunii martie.

30 mart. 2015, 10:43
Harrison Ford a fost externat din spital după accidentul de avion pe care l-a suferit

Starul american şi-a revenit destul de repede după accident, fiind văzut în timp ce îşi conducea maşina prin Los Angeles, potrivit Mirror.

Citeşte şi Harrison Ford s-a prăbuşit cu avionul pe care îl pilota. VIDEO

Harrison Ford, de 72 de ani, a fost transportat de urgenţă la începutul lunii martie, având mai multe răni la cap, după ce avionul său cu două locuri s-a prăbuşit pe un teren de golf din Venice, actorul fiind nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă din cauza unei defecţiuni a aparatului de zbor.

Vă mulţumim tuturor pentru sprijin şi pentru îngrijorarea voastră. Tata are parte de cele mai bune îngrijiri medicale care pot să existe, acum se recuperează şi are o minte şi un spirit puternice„, a scris fiul actorului pe internet la scurt timp după accident.

Citeşte şi Un cunoscut actor de la Hollywood, dus de urgenţă la spital cu ELICOPTERUL după ce a leşinat pe platou FOTO

Ford, care a obţinut licenţa de pilot la vârsta de 19 ani, deţine 11 avioane de agrement, aflate în diverse aeroporturi din jurul oraşului Los Angeles, şi este un pasionat avid al sporturile aviatice.