Harta activităţii sexuale la nivel global. La ce capitol stau românii foarte bine

Publicat: Joi, 08 Mai 2014 15:08 // Actualizat: Joi, 08 Mai 2014 15:08 // Sursa: romaniatv.net

Compania Durex a comandat două studii despre viaţa sexuală şi gradul de satisfacţie al oamenilor din mai multe ţări ale lumii. Sexual Wellbeing Survey a fost realizat în perioada 2007-2008, iar Face of Global Sex în 2012. Sondajele online au fost realizate de compania Harris Intercative, care oferă astfel un grafic al activităţii sexuale la nivel global.

Foto: sportscene.tv

Rezultatele studiilor sunt neaşteptate, scrie descopera.ro. De exemplu, francezii, celebri prin faptul că ar fi amanţi foarte buni, sunt la coada clasamentului, primele locuri fiind ocupate de Nigeria şi Mexic. În aceste ţări, oamenii sunt mai satisfăcuţi sexual. La fel de prost ca francezii stau şi japonezi şi australienii.

Citeşte şi Cele mai bune sfaturi pe care le poţi primi în materie de sex

Există o posibilă explicaţie pentru aceste rezultate ciudate. În pirmul rând, sondajul în Nigeria nu s-a făcut online, ci prin contact direct, prin urmare este posibil ca subiecţii să nu fi fost foarte sinceri.

În Mexic, oamenii sunt foarte interesaţi să fie respectaţi în timpul unui act sexual, de aceea sunt şi mai satisfăcuţi. Ce se întâmplă însă cu Japonia? Doar 10% dintre cei chestionaţi s-au declarat mulţumiţi de viaţa lor intimă.

Problema în această ţară este că oamenii lucrează atât de mult încât pur şi simplu nu mai au timp pentru sex. Doar 34% dintre japonezi au un contact sexual săptămânal, restul făcând sex mult mai rar. În plus, creşterea economiă a încetinit, şomajul a crescut, iar oamenii devin tot mai stresaţi din aceaste motive.

Citeşte şi Sfaturi ca să te bucuri de SEX la orice vârstă

Un alt grafic arată gradul de satisfacţie erotică în funcţie de gen. Astfel, 48% din populaţia planetei spune că are orgasm aproape de fiecare dată. Dintre aceştia, 61% sunt bărbaţi şi doar 33% femei.

La acest capitol, cel mai bine stau Nigeria, Singapore, China şi Mexic, unde diferenţa dintre bărbaţi şi femei nu este foarte mare, iar cel mai prost stau Rusia şi Thailanda.

Interesant în acest studiu este că gradul de emancipare socială a femeii nu influenţează frecvenţa orgasmului.

De exemplu, indiencele se declară destul de mulţumite, deşi în această ţară ele sunt discriminate. În schimb, în Canada şi Statele Unite, unde femeile au mai multe drepturi, ele sunt mai puţin satisfăcute când vine vorba de viaţa intimă.

În privinţa bolilor cu transmitere sexuală, Turcia şi Rusia au cele mai proaste rezultate. Doar 55% dintre turci spun că nu au avut niciodată asemenea boli.

Explicaţia este simplă: turcii au cei mai mulţi parteneri sexuali şi 45% dintre contactele intime sunt neprotejate.

Citeşte şi Ce muşcături sunt permise când faci sex

România stă destul de bine, 71-80% dintre cei chestionaţi declarând că nu au avut aceste probleme de sănătate.

Vârsta medie la care o persoană îşi pierde virginitate variază foarte mult, în funcţie de continent. Astfel, în Asia, vârsta medie a primului contact sexual este 21 de ani, în Africa 20 de ani, în timp ce în Europa este 18,5 ani, iar în America de Sud doar 17,5 ani.

Trebuie precizat însă un detaliu important. În Asia, femeile îşi pierd virginitate mult mai devreme ca bărbaţii, pentru că sunt deseori obligate să se mărite cu bărbaţi mai bătrâni. În plus, asiaticii sunt mult mai pudici când vine vorba de discuţii despre sex şi sunt foarte conservatori.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
harta activitatii sexuale harta sex prezervative sex sex neprotejat sex protejat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mai 15:18
...
Compania Durex a comandat două studii despre viaţa sexuală şi gradul de...
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H