Harta celor mai IEFTINE destinaţii cu pachete turistice ALL INCLUSIVE

Cea mai ieftină soluţie de vacanţă în străinătate, pentru pachetetele turistice ce conţin regim all inclusive şi transport cu avionul este Turcia. Pe locurile doi şi trei în topul destinaţiilor cu cele mai ieftine pachete turistice se situează Grecia, urmată la câteva zeci de euro distanţă de Spania. Dacă se iau în calcul şi pachetele turistice în care transportul se face cu autocarul, Bulgaria este o destinaţie imbatabilă pentru vacanţa all inclusive.

12 iun. 2013, 06:40
Harta celor mai IEFTINE destinaţii cu pachete turistice ALL INCLUSIVE

Mulţi dintre români aleg, când vine vorba de vacanţă, pachetele turistice ce conţin regim de masă all inclusive. Astfel, turiştii scapă de grija meselor şi nu le rămâne decât să se relaxeze. Regimul all inclusive este ales de familiile care pleacă deja de acasă cu o grijă sau mai multe, respectiv cu copii. „Cei care aleg all inclusive sunt, în general, persoane care preferă mai degrabă să se odihnească, decât să viziteze. Acest regim este ales, în special, de familiile cu copii, care nu vor să mai aibă grija cheltuielilor suplimentare”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Teodor Călimănescu, directorul agenţiei de turism Europa Travel.

Citeşte şi OFERTĂ ŞOC din partea hotelierilor GRECI. 1 euro cazare pe noapte, cu mic dejun inclus

Regimul all inclusive diferă de la un hotel la altul, motiv pentru care specialiştii în turism sfătuiesc turiştii să se intereseze bine la agenţia de unde cumpără pachetul turistic. „Le recomand turiştilor ca înainte de a alege unul dintre cele două regimuri să se informeze la agenţie şi la hotel ce băuturi şi ce gustări sunt incluse pentru a evita surprizele de la faţa locului. Există diferenţe de la un hotel la altul. Nu putem spune că all inclusive este mai avantajos decât demipensiune sau viceversa, regimul de masă este avantajos în funcţie de stilul de vacanţă ales. Iar o masă în plus chiar nu mai contează dacă ai ales să vezi locuri unice”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Ciprian Enea, consultant besttourism.ro.

Cel mai ieftin all inclusive este la Marmaris, în Turcia

Pentru a întocmi un top real al celor mai ieftine vacanţe au fost alese doar pachetele turistice ce conţin regim de masă all inclusive, acelaşi număr de nopţi de cazare, precum şi acelaşi mijloc de transport către locul de petrecere a concediului, respectiv avionul.

Astfel, agenţiile de turism recomandă drept cea mai ieftină destinaţie din Turcia cu all inclusive staţiunea Marmaris. „Turistii care optează pentru un pachet care include zbor cu avionul în Marmaris, transferuri, 7 nopţi cazare cu regim de masă all inclusive plătesc de la 329 de euro de persoană”, a spus directorul Europa Travel.

Pe locul doi în topul celor mai ieftine excursii cu all inclusive se regăseşte Grecia cu insula Kos. „Pentru Kos, avem sejur cu all inclusive cu tarif de la 404 euro de persoană. În preţ sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi de cazare cu all inclusive la Hotel Princess of Kos, patru stele, şi asistenţă turistic”, a mai spus Teodor Călimănescu.

La aproximativ 50 de euro diferenţă de preţ faţă de Marmaris se situează Mallorca, Spania. Pentru Mallorca, tarifele pentru un sejur cu all inclusive pornesc de la 467 de euro de persoană. Pentru preţul plătit turistul beneficiază de transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu all inclusive la Hotel Isla Dorada de trei stele, precum şi de asistenţă turistică.

Pachet cu all inclusive, dar cu autocarul

Printre cele mai bine vândute pachete turistice cu all inclusive se regăseşte şi Bulgaria. Cei care cumpără pachetele ajung singuri la locul de petrecere a concediului. O noapte petrecută în staţiunea Albena, cu masă all inclusive, într-un hotel de trei stele, costă 24 de euro de persoană.

„În staţiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria, o noapte de cazare costă 28 de euro. Preţul include masă în regim all inclusive în hotel Glarus de patru stele” a spus consultantul besttourism.ro.

Celor care vor să meargă în Marmaris şi pot suporta transportul cu autocarul, Europa Travel le pune la dispoziţie pachete cu şase nopţi de cazare în hotel de trei stele, în regim all inclusive, la preţul de 182 de euro de persoană.

Vacanţă în Kusadasi cu autocarul

De asemenea, agenţiile turistice au şi pentru Turcia pachete turistice mai ieftine în care transportul se face cu autocarul. „Pentru Turcia, cea mai solicitată destinatie este Kusadasi pentru care avem oferte la hoteluri de patru şi cinci stele, cu tarife de la 268 de euro pentru transport cu autocarul şi 6 nopţi cazare cu all inclusive”, a spus reprezentantul besttourism.ro

Cei care vor să meargă în Kusadasi şi vor cu avionul au pachete speciale puse la dispoziţie. „Pentru un pachet de 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, turiştii plătescîntre 365 de euro de persoană la hotel de trei stele şi 538 de euro de persoană la hotel de cinci stele”, a mai spus Ciprian Enea.