Haz de necaz la Vaslui. Un tânăr a jucat golf la găurile dintr-un drum judeţean, în semn de protest VIDEO

Un tânăr din Vaslui s-a filmat în timp ce a început să joace golf în gropile de pe un drum județean, în semn de potest față de autoritățile care nu fac nimic pentru reabilitarea șoselei.

10 ian. 2022, 23:30
Haz de necaz la Vaslui. Un tânăr a jucat golf la găurile dintr-un drum judeţean, în semn de protest VIDEO

Tânărul din comuna Roșiești, judeţul Vaslui, și-a luat crosele de golf și a început să joace golf în găurile de pe Drumul Județean 244, în semn de protest față de autoritățile care nu reabilitează șoseaua.

Tot în Vaslui, locuitorii in comunele Tăcuta și Codăiești au ieșit cu undițe și găleți la pescuit în gropile de pe DJ 247, tot ca o formă de protest față de autoritățile locale.

”Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ 244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau aruncă gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!”, a fost mesajul postat de protestatar pe Facebook, potrivit Stirileprotv.

Citeşte şi: Imagini indecente cu o profesoară, publicate pe WhatsApp pe grupul cu elevii. Femeia a explicat că a încurcat fereastra