HBO Max se lansează în România în luna martie! Cât va costa abonamentul lunar

HBO Max se lansează în România anul acesta. Reprezentanții companiei au făcut anunțul privind data exactă a lansării.

01 feb. 2022, 16:42
HBO Max se lansează în România în luna martie! Cât va costa abonamentul lunar

HBO Max va fi disponibil pentru utilizatorii din România începând cu data de 8 martie 2022. Prețul abonamentului va fi de 4,99 euro pe lună.

Totuși, pentru a sărbători lansarea noii platforme, abonații noi și cei existenți beneficiază de o ofertă: reducere de 33% la abonament pe perioadă nelimitată. Pentru a beneficia de reducere și a plăti doar 3,30 de euro pe lună e necesar să vă înregistrați AICI între 8 și 31 martie.

De asemenea, și cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preţ redus, 3,30 euro/lună. Hbo Go nu va mai exista de pe 8 martie, el se va transforma automat în HBo Max.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual, disponibil clienţilor de retail, la preţul de 39,90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la preţul de opt luni.

„Atât timp cât îți păstrezi abonamentul. Oferta este valabilă doar pe HBOMax.com și prin partenerii selectați, până pe 31 martie 2022. Reducerea de 33% se menține pe întreaga durată a abonamentului și se aplică doar prețului abonamentului lunar, care poate suferi modificări de-a lungul timpului. Prețul redus este de 3,30 € (prețul standard este 4,99 €). Clienții pot renunța la abonament în orice moment”, spun reprezentanții HBO Max.

Hbo Max nu va fi lansat doar în România în 2022. Pe 22 februarie, spre exemplu, se lansează în Slovacia și în alte țări europene. Potrivit mai multor site-uri dedicate cinefililor, tot atunci ar trebui să fie lansat și alte țări din Europa de Est: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia.

Citește și Aşteptarea ia sfârşit în curând! Când se lansează HBO Max în România

HBO Max pătrunde pe o piață deja aglomerată, unde are competitori impunători, precum Netflix, Disney +, Amazon Prime sau Apple. HBO Max face primii pași cu seriale apreciate, cum ar fi ‘Game of Thrones’ şi ‘Sex and the City’, dar și filme Warner, care vor apărea pe platformă la doar șase săptămâni de la lansarea în cinematografe.

Pentru a-i convinge pe clienţii din cele şase ţări unde HBO este deja prezent – din 2012 în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, iar din 2016 în Spania şi Andorra – HBO propune un abonament anual cu o economie de 30%. HBO Max va costa în fiecare lună 89 de coroane (8,80 de euro) în Suedia şi Norvegia, 79 de coroane (10,5 euro) în Danemarca şi 8,99 euro în Spania şi Finlanda.

În momentul de față, în România este disponibilă platforma de streaming HBO Go, unde sunt prezente peste 6.500 de ore de seriale și filme. De asemenea, alte platforme de streaming la care au acces românii în momentul de față sunt Netflix, Amazon Prime și Youtube Tv.

Citește și HBO Max s-a lansat de astăzi în Europa! Când apare în România


loading...