„Hello”, noua piesă semnată Adele, cel mai ascultat hit al anului de la lansarea pe YouTube

Piesa "Hello" a cântăreței britanice Adele a avut un debut fenomenal, devenind cel ascultat hit al anului de la lansarea sa vineri pe YouTube, cu aproape 94 de milioane de vizualizări.

28 oct. 2015, 10:54
„Hello”, noua piesă semnată Adele, cel mai ascultat hit al anului de la lansarea pe YouTube

Videoclipul alb-negru al acestei balade melancolice a fost accesat, în medie, de un milion de ori în fiecare oră a zilelor de vineri și sâmbătă, iar miercuri după amiază piesa acumulase aproape 109 milioane de vizualizări.

Nici un alt videoclip — nici măcar trailer-ul viitorului „Star Wars: The Force Awakens” — nu au avut un start mai bun în 2015, a indicat YouTube pe blogul său marți. La rândul său, canalul de muzică Vevo a indicat că „Hello” a înregistrat un record și pe platforma sa, unde piesa a fost vizionată de 27 de milioane de ori în primele 24 de ore de la lansare.

 

Citeşte şi Revenire SPECTACULOASĂ. Adele a lansat piesa „Hello”, după trei ani de pauză

Nu în ultimul rând, revista de profil Billboard susține că „Hello” este pe punctul de a bate recordul la single-ul cel mai bine vândut pe internet de la prima săptămână de la lansare în Statele Unite. „Hello”, al cărei videoclip a fost regizat de cineastul canadian Xavier Nolan, este primul single de pe albumul „25”, semnat de Adele, care va apărea la 20 noiembrie.