Hellvig: Dacă PNL face 25% la europarlamentare, Antonescu va fi preşedinte indiferent ce se întâmplă în USL

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat sâmbătă că ţinta PNL la alegerile europarlamentare de anul viitor este de a obţine 25% la nivel naţional, iar dacă reuşeşte acest lucru, Crin Antonescu va fi preşedintele României chiar dacă va avea contracandidat din USL.

21 sept. 2013, 10:56
Hellvig: Dacă PNL face 25% la europarlamentare, Antonescu va fi preşedinte indiferent ce se întâmplă în USL

"PNL şi-a propus 25% pentru alegerile europarlamentare la nivel naţional şi vă garantez că dacă PNL obţine 25% la nivel naţional la europarlamentare în 2014 în decembrie îl vom avea preşedinte al României pe Crin Antonescu, indiferent că vom avea contracandidat din USL, indiferent ce se va întâmpla. PNL având o cotă electorală de 25% vă garantez că preşedintele PNL va fi şi preşedintele României, şi pentru asta merită să luptăm fiecare dintre noi până la ultima picătură, pentru că este prima dată în istoria acestui partid când cu adevărat putem să fim importanţi şi cei mai importanţi în viaţa politică românească", a spus Hellvig la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Satu Mare, potrivit Agerpres.

Sondaj Avangarde: PSD ar câştiga cu un scor zdrobitor alegerile europarlamentare

El le-a spus liberalilor că testul de la europarlamentare este unul extrem de important. "Avem alegeri europarlamentare, este un test extrem de important pentru PNL. Vă atrag atenţia în calitate de secretar general că aceste alegeri sunt definitorii pentru pasul nostru următor, pentru alegerile prezidenţiale în 2014", a mai spus Hellvig.

Secretarul general al PNL a transmis şi mesajul preşedintelui liberalilor, Crin Antonescu: "Nu abandonaţi, staţi uniţi, PNL va duce preşedintele României în 2014 şi vă garantez că în 2016 avem prim-ministru".

Sondaj: Antonescu pierde teren în favoarea lui Ponta, în perspectiva prezidenţialelor

„PNL şi-a propus 25% pentru alegerile europarlamentare la nivel naţional şi vă garantez că dacă PNL obţine 25% la nivel naţional la europarlamentare în 2014 în decembrie îl vom avea preşedinte al României pe Crin Antonescu, indiferent că vom avea contracandidat din USL, indiferent ce se va întâmpla. PNL având o cotă electorală de 25% vă garantez că preşedintele PNL va fi şi preşedintele României, şi pentru asta merită să luptăm fiecare dintre noi până la ultima picătură, pentru că este prima dată în istoria acestui partid când cu adevărat putem să fim importanţi şi cei mai importanţi în viaţa politică românească”, a spus Hellvig la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Satu Mare, potrivit Agerpres.

Sondaj Avangarde: PSD ar câştiga cu un scor zdrobitor alegerile europarlamentare

El le-a spus liberalilor că testul de la europarlamentare este unul extrem de important. „Avem alegeri europarlamentare, este un test extrem de important pentru PNL. Vă atrag atenţia în calitate de secretar general că aceste alegeri sunt definitorii pentru pasul nostru următor, pentru alegerile prezidenţiale în 2014”, a mai spus Hellvig.

Secretarul general al PNL a transmis şi mesajul preşedintelui liberalilor, Crin Antonescu: „Nu abandonaţi, staţi uniţi, PNL va duce preşedintele României în 2014 şi vă garantez că în 2016 avem prim-ministru”.

Sondaj: Antonescu pierde teren în favoarea lui Ponta, în perspectiva prezidenţialelor