Helmut Duckadam: Steaua nu mai există. Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!

Joi seară, echipa FCSB a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

06 oct. 2022, 22:52
Helmut Duckadam: Steaua nu mai există. Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!

Helmut Duckadam a notat, joi seară, că în opinia sa “Steaua nu mai există” şi că responsabilii FCSB şi CSA “şi-au bătut joc” de istoria echipei.

“Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTA! Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook. Joi seară, echipa FCSB a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

Silkeborg – FCSB 5-0. Umilinţă pentru Becali în Conference League. Dică: „Mai sunt trei meciuri de disputat”

Concluziile lui Dică după Silkeborg – FCSB: „E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit o asemenea umilință”

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0.  Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

Ministrul Sportului: Stadionul Arcul de Triumf va fi administrat de Federaţia Română de Rugby. Alin Petrache: Ne apropiem de normalitate.

E clar că ne gândim la campionat. După meciul de campionat, vom vedea cum vom gestiona meciul din Europa League. Chiar mă gândeam acum că poate nu trebuia să las așa mulți jucători acasă. Dar dacă mergeau cu noi ar fi pierdut 3 zile. Ei s-au antrenat la București”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.