Helmuth Duckadam a fost externat: Sper ca băieţii să nu-mi creeze prea multe emoţii la meci

Preşedintele de onoare al FC Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam a fost externat luni din Spitalul Floreasca, potrivit România TV. Duckadam s-a internat săptămâna trecută pentru a-şi face mai multe analize şi pentru că acuza dureri în piept.

22 apr. 2013, 09:26
Helmuth Duckadam a fost externat: Sper ca băieţii să nu-mi creeze prea multe emoţii la meci

Helmuth Duckadam a fost externat de la Spitalul Floreasca până marţi dimineaţă, când se va întoarce la spital. Duckadam s-a internat săptămâna trecută acuzând dureri în piept şi tulburare de ritm cardiac. 

Duckadam a declarat la România TV că medicii i-au recomandat să nu aibă prea multe emoţii mâine la meci.

„În primul rând să nu am prea multe emoţii, sper ca băieţii să nu-mi creeze prea multe emoţii la meci, sper să avem o partidă liniştită şi să câştigăm. Încă mai am câteva extra sistole, să vedem săptămâna viitoare cum le vom trata”, a declarat Helmuth Duckadam.

Acesta a mai spus că speră să îşi poate petrece Paştele cu familia.

„În funcţie de cum reacţionează corpul la tratament săptămâna viitoare, sper rezolvăm problemele şi să pot să-mi petrec Paştele cu familia”, a mai declarat Duckadam.

Preşedintele de onoare al FC Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam, are probleme la inimă. Helmuth Duckadam a venit la Spitalul de Urgenţă Floreasca la sfârşitul săptămânii, acuzând durere în piept şi tulburare de ritm cardiac.

Prezenta fenomene de angină şi tulburare de ritm cardiac. Joi va face coronarografie. În funcţie de rezultatele investigaţiilor, se va stabili dacă pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord„, au spus medicii din echipa care se ocupă de Helmuth Duckadam.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că Helmuth Duckadam a fost internat marţi după-amiază, pentru evaluarea medicală periodică.

Helmuth Duckadam a fost operat în 25 septembrie 2012, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru eliminarea cheagurilor de sânge de pe artera braţului drept şi introducere a unei grefe pe porţiunea de arteră subţiată.