Helmuth Duckadam a primit ultimatum de la medici. Ce i-au găsit la inimă

De mai bine de 29 de ani, Helmuth Duckadam se confrunta cu grave probleme de sanatate, suferint in ultimii sase ani nu mai putin de patru interventii chirurgicale. Acum, medicii i-au recomandat fostului fotbalist sa slabeasca mult, intr-un timp scurt.

20 feb. 2015, 16:00
Helmuth Duckadam a primit ultimatum de la medici. Ce i-au găsit la inimă

În ultimii ani, viata lui Helmuth Duckadam a atarnat de un fir de par, ajungand o data la cateva luni la spital, din cauza problemelor complicate pe care le are la inima. Din 2009 si pana in prezent, fostul portar a suferit patru interventii chirurgicale si multe alte tratamente. Si-a petrecut cea mai mare perioada a timpului in spitale, iar acum, fostul portar al Stelei rasufla usurat. Starea sa de sanatate este relativ buna, insa trebuie sa aiba mare grija de el. Mai mult, medicii i-au spus ca problemele de sanatate pot reveni oricand si ca isi poate imbunatati sansele de vindecare daca slabeste considerabil.

Helmuth Duckadam îşi riscă viaţa. Medicii i-au dat ultimatum

„Domnul doctor mi-a spus ca este neaparat necesar sa slabesc, ca asa as putea sa evit multe belele, nu as mai obosi atat de repede, mi-ar fi mult mai bine. Acum, nu stiu nici eu ce sa zic, incerc sa dau jos, dar imi este foarte greu. Nu mai mananc la fel ca inainte, am scos din alimentatie prajelile, dulciurile in exces si multe altele. Dar degeaba, nu pot sa ma abtin chiar asa cum ar trebui. Ar trebui sa slabesc cel putin zece kilograme ca sa conteze.

hiar nu este deloc simplu, mai ales ca sunt si gurmand de fel. Insa, ma uit la fiica mea si parca am mai mult curaj, parca imi trece si foamea. Am zile si zile. Uneori ma simt foarte bine si duc o viata normala, alteori imi e mai greu, imi este rau. Insa, le duc pe toate pe picioare, cu bune si cu rele, ma bucur ca sunt in viata”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru CANCAN.ro.