Helmuth Duckadam, MESAJ SFÂŞIETOR la 32 de ani de la Sevilla ’86 „Veţi rămâne o RUŞINE a istoriei!”

Helmuth Duckadam a apărat patru penalty-uri şi a intrat în Cartea Recordurilor, fiind eroul finalei CCE din 1986, pe care Steaua a câştigat-o, după executarea loviturilor de departajare, 2-0 cu FC Barcelona.

07 mai 2018, 09:07
Helmuth Duckadam, MESAJ SFÂŞIETOR la 32 de ani de la Sevilla ’86 „Veţi rămâne o RUŞINE a istoriei!”

Helmuth Duckadam a făcut câteva mărturisiri dureroase la 32 de ani de la acel moment istoric pentru fotbalul românesc, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

FCSB recunoaşte că a folosit ILEGAL marca Steaua. Ce au cerut avocaţii lui Gigi Becali ÎN INSTANŢĂ

„Acum 32 de ani, eram fericit. Azi, din păcate, sunt supărat şi dezamăgit. Pentru nişte orgolii personale, şi a unui om frustrat, azi suntem dezbinaţi. Peste doua zile, CSA, va cere 37 de milioane de euro, pentru performanţele obţinute de sportivii militari de-a lungul istoriei. Am contribuit şi eu, cu o mică părticică, la aceste performanţe: două titluri de Campion al României, Cupa României, câştigarea CCE. Cum am fost răsplătit de Armata Română: după două săptămâni de la câştigarea CCE, am fost interzis în Complexul Ghencea, deoarece nu am vrut să particip la un meci aranjat la Craiova, şi ameninţat cu Tribunalul Militar. După operaţia din 1986, nemaifiind de folos, am fost dat afara din Armată.

Am şi eu câteva întrebări pentru cei care au condus Armata Română, miniştri, generali şi, nu în ultimul rând, pentru dl. Talpan: unde aţi fost în perioada 1986-1994, când am fost obligat să cresc câini de rasă, pentru a-mi putea întreţine familia? Unde aţi fost între anii 1994-2001, când am fost nevoit să apelez la Ministerul de Interne, pentru a obţine un loc de muncă? Dar între 2001-2018?

Aveti tupeul să cereţi o sumă uriaşă în numele multor sportivi de care v-aţi bătut joc de-a lungul anilor. În ultimii 32 de ani, am trecut prin 5 operaţii grele, dar nu v-am cerut niciodată nimic, aşteptam poate doar un telefon, pe care nu l-am primit niciodată. Poate veţi reuşi să distrugeţi această echipă de fotbal, dar nu veţi reuşi să ne luaţi amintirile frumoase!

Iar voi, cu siguranţă, veţi rămâne o RUŞINE a istoriei!”, a postat Helmuth Duckadam.