Helmuth Duckadam, umilit de FRF

STEAUA. Helmuth Duckadam şi Valeriu Argăseală nu au mai primit medaliile de cîştigători ai Cupei României deoarece FRF a pus la dispoziţia steliştilor doar 35, dintre care 26 au fost date jucătorilor, iar 9 au mers către oamenii din staff-ul lui Costel Gâlcă.

02 iun. 2015, 08:35
Helmuth Duckadam, umilit de FRF

Anul trecut, Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei, a participat la festivităţiile de premiere a campionilor, atunci cînd echipa era condusă de Laurenţiu Reghecampf, iar roş-albaştrilor li s-au decernat medaliile de campioni pe Naţional Arena. De această dată, fostul portar al clubului din Ghencea nu a mai fost zărit bucurîndu-se alături de jucători nici la Iaşi şi nici la sfîrşitul finalei Cupei României, iar explicaţia este halucinantă.

„De unde să i se mai dea medalie şi lui Duckadam când nici măcar nu a fost medalie pentru preşedintele Valeriu Argăseală? Cei de la FRF ne-au dat 35 de medalii, dintre care 26 s-au dus către jucători, iar 9 către băieții din echipa lui Gâlcă. Antrenorul nostru a ţinut în mod expres ca oamenii săi din staff să fie premiaţi”, au precizat surse pentru fanatik.ro. Contactat telefonic de către FANATIK-RO, Helmuth Duckadam a declarat: “Asta este situaţia! Nu este nici o supărare. Marius Ianuli mi-a spus inainte de meci că dacă Steaua o să cîştige Cupa României pentru mine nu este nicio medalie, deoarece oficialii de la FRF vor pune la bătaie doar 35. Am înţeles că nici Valeriu Argăseală nu a avut medalie. Eu am trecut pe la jucători înainte de meci, am dat mîna cu ei şi le-am urat multă baftă. Oricum, festivitatea de premiere am văzut-o la televizor, de acasă, deoarece am plecat după ce Steaua a reuşit să dea golul trei, pentru că fata mea nu se simţea bine”, a spus acesta.