Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. iHidro este în Google Play şi App Store

​Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat, luni, aplicația online "iHidro" pentru interacțiunea clienților cu serviciile companiei. Aplicația este disponibilă în Magazin play android sau App Store IOS.

02 oct. 2023, 14:35
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. iHidro este în Google Play şi App Store
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. iHidro este în Google Play şi App Store

Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. Clienţii companiei pot, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar. Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Citeşte şi: Această aplicație îți poate salva viața. Te avertizează cu 25 de secunde înainte de producerea unui cutremur

„Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei.  Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Printre caracteristicile-cheie ale aplicației iHidro se numără:

– Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.

– Gestionarea locurilor de consum: Cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.

– Secțiuni utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:

1. Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.

2. Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricului de consum.

3. Contul meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.

4. Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor”, se arată în comunicatul companiei Hidroelectrica.

Aplicaţia Hidroelectrica se poate descărca de aici:

  • iOS: https://apps.apple.com/ro/app/ihidro/id6446598024
  • Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…
  • Site WEB: https://ihidro.ro/Portal

Citeşte şi: Secţiunea SOS numere de urgenţă la nivel naţional şi internaţional disponibilă şi offline, în cadrul aplicaţiei InfoCons

Unii clienți ai companiei se plâng, pe rețelele sociale, de diverse erori. Reprezentanții Hidroelectrica spun că acestea vor fi remediate. În unele cazuri sunt probleme la instalare, începând de la faptul că utilizatorii nu primesc link-ul de activare pe e-mail. Alții reclamă faptul că, după instalare, le apar datele altor persoane, cu alte nume, numere de telefon și adrese. În același timp, situații în care clienții sunt anunțati că există deja conturi pe numele lor. Alți clienți reclamă că nu există opțiune pentru menționarea unui al doilea loc de consum. Aceste sesizări apar pe grupurile de Facebook „Cliient Hidroelectrica” și „Client Hidroelectrica – Grup al Clienților”.