Hilar: Ce a făcut o tânără care trebuia să fie DOMNIŞOARĂ de ONOARE la NUNTA celei mai bune PRIETENE

O tânără dezamăgită că nu a putut asista la nunta cele mai bune prietene, mai ales că trebuia să fie domnişoară de onoare, a găsit o metodă inedită pentru a îşi face simţită prezenţa, după ce a trimis din Etiopia un carton cu fotografia ei, în mărime naturală, pentru a putea fi fotografiată alături de invitaţii de la nuntă.

24 mai 2013, 15:26

Helen Sivills, o profesoară în vârstă de 26 de ani, trebuia să fie domnişoară de onoare la nunta celei mai bune prietene, Joanne McKenna, şi a lui Tom Lomax, dar a fost trimisă ca voluntar în Etiopia pentru doi ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A pregătit nunta de vis din care lipseşte … mirele. Femeia nu ştie cu cine sau dacă se va mărita

Din cauza distanţei, ea nu a putut ajunge fizic la ceremonie. Astfel, ea a trimis un carton în mărime naturală, în care era fotografiată ca fiind îmbrăcată în haine de gală, zâmbind, cu un buchet de flori în mână. Mai mult, tânăra s-a alăturat distracţiei prin Skype, folosind o cameră video şi un microfon.

Citeşte şi Sfaturi pentru un discurs de succes la nuntă

Graham Sivills, tatăl profesoarei, care este un fotograf, a făcut aranjamentele ca uriaşa imagine să fie montată pe un carton.

Helen ştia că nu va putea asista la ceremonie, aşa că a venit cu ideea să folosească o bucată mare de carton. Acesta a apărut în majoritate fotografiilor, Joanne fiind sigură că el a stat atât la bar cât şi pe ringul de dans„, a declarat bărbatul.

Citeşte şi Dezastru la nuntă: Micuţele domnişoare şi cavalerul de onoare s-au dat în spectacol VIDEO

Mai mult, mireasa a glumit spunând că Helen a apărut în mai multe imagini decât ea. Între timp, femeia din Etiopia, îmbrăcată în aceleaşi haine că şi în poză, a văzut totul cu ajutorul unei camere video direct din Africa. Ciudata nuntă, cu invitaţi de carton, a avut loc în Rochdale, Marea Birtanie, luna trecută.