Hilar: Cum ar fi arătat cele mai cunoscute VEDETE, dacă nu ar fi fost FAIMOASE GALERIE FOTO

Cele mai cunoscute vedete din lume sunt considerate a fi imaginea perfecţiunii. Cu toate acestea, ele folosesc numeroase operaţii estetice, se duc la sală şi au grijă ceea ce mănâncă, fiind cu mult mai atente la modul în care arată, spre deosebire de persoanele obişnuite.

08 apr. 2013, 11:46

Pentru cei care s-au întrebat vreodată cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi avut o viaţă obişnuită, publicaţia britanică The Sun a creat cu ajutorul unui program portretele robot ale celor mai cunoscuţi oameni din industria filmului şi a muzicii, dacă nu ar fi fost niciodată faimoşi, ducând o viaţă obişnuită, plină de problemele şi neajunsurile cotidiene.

Citeşte şi Vedetele de la Hollywood, înainte şi după intervenţia de mărire a sânilor GALERIE FOTO

Citeşte şi AMUZANT: Cum ar arăta vedetele fără dinţi. O să râzi copios FOTO

Astfel, ei par mai umani şi mai apropiaţi de persoanele pe care le vedem zilnic pe stradă, fără stilişti care să le schimbe înfăţişarea şi fără antrenori de fitness şi nutriţionişti care să le spună ce să mănânce. Fotografiile sunt amuzante şi scot la suprafaţă „normalul” pe care orice vedetă încearcă să îl ascundă prin „imaginea perfectă” pe care o lasă camerelor de fotografiat sau de filmat.

Citeşte şi Despre VEDETE: Cum ar arăta FĂRĂ chirurgie plastică, nutriţionişti şi sală GALERIE FOTO

Majoritatea vedetelor par mai grase şi mult mai îmbătrânite. Mai mult, ele îşi pierd din strălucire atunci când sunt aduse în rândul oamenilor normali.

Citeşte şi Foamea şi bisturiul: Chinurile prin care trec vedetele din România pentru a arăta bine VIDEO