Hilar: Cum arată ACTORII din filmele de acţiune fără ARME, în scene celebre GALERIE FOTO

Filmele de acţiune au în comun un singurul lucru: toţi actorii folosesc arme. Cel puţin obişnuiau să folosească.  Un blog american a început să posteze fotografii editate de utilizatori, în care armele sunt scoase din imagini. În locul lor, fiecare star de cinema ţine degetul mare ridicat, gestul care arată că totul este O.K.

20 mart. 2013, 20:16

Imaginile de mai jos sugerează că cei mai recunoscuţi actori din filmele de acţiune, de la Sylvester Stallone sau Bruce Willis până la Chuck Norris sau Arnold Scwarzenegger ar fi trebuit să folosească ceva mai pozitiv, care să nu incite la violenţă şi la folosirea armelor de foc.

Citeşte şi Topul celor mai amuzante scene din filme. Cum a cerut un copil la toaletă în filmul Înapoi în viitor

Citeşte şi Ce fac oamenii când beau prea mult. Alcoolul DĂUNEAZĂ imaginii GALERIE FOTO

Blogul Thumbs & Ammo a fost creat sub deviza „Adevăraţii bărbaţi duri nu au nevoie de arme, ei trebuie să fie pozitivi, cu o atitudine care să arate că pot face orice”, care apare la începutul site-ului. Utilizatorii pot să editeze imagini din filme şi le pot trimite pe o adresă de e-mail pentru a fi postate pe site.

Citeşte şi O lume nebună, dar foarte amuzantă: Vezi cele mai caraghioase ipostaze umane GALERIE FOTO

Rezultatele sunt deosebit de amuzante, mesajul pozei fiind total schimbat de lipsa unei arme. Chiar dacă expresia feţei a rămas aceeaşi, un singur deget ridicat poate face minuni, atât timp cât este ales degetul potrivit.