Hilar: Fotografiile care păcălesc OCHIUL, dar provoacă dureri de burtă din cauza RÂSULUI FOTO

Orice fotograf ştie că există un moment perfect pentru a face o anumită fotografie. Cu toate acestea, există anumite greşeli care pot schimba mesajul unei poze, transformând o fotografie obişnuită într-un lucru care stârneşte râsul. Cu toate că aceste iluzii optice sunt rare, atunci când se întâmplă ele merită să fie văzute de cât mai multe persoane.

23 apr. 2013, 09:47

Imaginile de mai jos au proprietatea de a provoca râsul celor care le privesc. Dat fiind faptul că mulţi oameni au uitat să zâmbească, publicaţia The Sun s-a decis să le ofere cititorilor cele mai bune imagini cu iluzii optice involuntare. Astfel, jurnaliştii au străbătut internetul în cautarea celor mai ridicole poziţii în care au fost surprinse anumite persoane, de la fotbalişti celebri la oameni simpli. 

Citeşte şi Fotografii inedite: Animale surprinse în momente potrivite GALERIE FOTO

Citeşte şi Aventura sfidează MOARTEA: Vezi cele mai şocante fotografii ale temerarilor GALERIE FOTO

Inedit este faptul că una dintre imagini a fost surprinsă chiar în România, momentul în care un bărbat a fost fotografiat în timp ce în spatele lui se afla o vacă. Astfel, în timp ce animalul nu se vede, coarnele par să fie ale persoanei îmbrăcate în costum.

Citeşte şi Râzi până nu mai poţi: Obama CREŢ şi cu păr pe piept, Van Damme ROŞCAT, iar Jennifer Lopez CHEALĂ

Citeşte şi Cele mai AMUZANTE poziţii în care au fost găsite MANECHINELE – GALERIE FOTO