Imaginile care te vor face să îţi aminteşti de cea mai CRUNTĂ BEŢIE FOTO

Concediul este perioada în care oamenii uită de limite şi se distrează până la epuizare. Cu toate acestea, câteva pahare în plus pot distruge o petrecere şi pot lăsă în urmă amintiri neplăcute şi situaţii jenante. Acesta este cazul şi personelor de mai jos, care au fost fotografiate în ipostaze inedite, din cauza consumului excesiv de alcool.

03 mai 2013, 08:06

„Drunks abroad” este un nou grup de Twitter care postează imagini cu oameni aflaţi în vacanţă şi care au băut prea mult, fiind surprinşi în situaţii penibile de cei care au fost în stare să folosească o cameră foto în momentul respectiv, potrivit The Sun.

Citeşte şi Hilar: Fotografiile care păcălesc OCHIUL, dar provoacă dureri de burtă din cauza RÂSULUI FOTO

Mai mult de 23.000 de oameni din lumea întreagă urmăresc acest grup, în speranţa că vor găsi fotografii compromiţătoare ale prietenilor, dar cu teama că s-ar putea regăsi printre aceşi oameni care au petrecut prea mult în vacanţă.

Citeşte şi Când umbrele joacă feste şi rezultă ceva… NEAŞTEPTAT

Cei mai mulţi tineri din aceste fotografii sunt atât de beţi încât au fost acoperiţi în gunoaie şi au fost desenaţi pe faţă şi pe corp. Mai mult, unii ajung să se dezbrace sau să adoarmă în cele mai bizare poziţii.

Citeşte şi Alcoolul dăunează IMAGINII. Cele mai DEOCHEATE ipostaze în care au fost surprinşi oameni beţi FOTO