Hillary Clinton zboară prin Statele Unite la bordul avionului celui mai mare celebru burlac de peste Ocean VIDEO

În încercarea ei de a deveni prima femeie preşedinte a Statelor Unite, Hillary Clinton zboară prin Statele Unite la bordul avionului celui mai mare celebru burlac de peste Ocean. Regele Instagramului, Dan Bilzerian folosea pe vremuri avionul pentru petreceri sălbatice, dar acum zboară mai mult cu o româncă.

26 apr. 2016, 06:34
Hillary Clinton zboară prin Statele Unite la bordul avionului celui mai mare celebru burlac de peste Ocean VIDEO

Dan Bilzerian duce viaţa pe care şi-o doreşte orice bărbat şi nu se teme să se laude cu luxul în care lăfăie. Face bani uşor, la masa de poker, pe care îi cheltuie cu femei în toate colţurile lumii, la petreceri în avion sau pe iaht. 

Avionul său acum îl foloseşte Hillary Clinton, aflată în plină luptă politică pentru a deveni candidatul democraţilor la Casa Albă, scrie Daily Mail. Însă unde acum stau Hillary şi membrii presei americane, care o urmăresc pe fosta Primă Doamnă prin ţară, pe vremuri se trăgeau petreceri grandioase, transmite România TV.

Deşi e mai tot timpul înconjurat de femei frumoase şi goale, Dan Bilzerian, care are avionul din 2014, are o singură prezenţă feminină constantă în viaţa lui. O româncă, Andreea Cristina, cu care se distrează prin lume. Bloggeriţă de lifestyle, românca a avut şi ocazia să călătorească la bordul avionului folosit de cea care ar putea deveni prima femeie preşedinte a Statelor Unite.