HITLER a pornit MASACRUL împotriva EVREILOR din DRAGOSTE. A fost „refuzat” de o evreică bogată

În castelul Ducilor de Pomerania este găzduită o expoziție ce reprezintă dovada relației dintre Hitler și o tânără poloneză, pe jumătate evreică. Expoziția ce conține tablouri, poezii, scrisori și obiecte personale ale Fuhrer-ului, ce atestă povestea de dragoste de la sfârșitul Primului Război Mondial, a fost deschisă publicului în 2012.

20 mart. 2014, 15:25

În toamna anului 1918, orbit de gaz, Adolf Hitler a fost internat timp de o lună în spitalul din Pasewalk, Polonia, scrie historia.ro.  Până de curând, despre activitatea sa în perioada 19 noiembrie 1918, când a fost externat, și 12 septembrie 1919, când a participat pentru prima dată la o ședință a  Partidului Muncitoresc German nu se știa aproape nimic.

Citeşte şi Toaleta lui Hitler, scoasă la licitaţie

Deși vehement negate în perioada nazistă, zvonurile cu privire la relația dintre tânărul  Hitler și o asistentă medicală  erau numeroase. Din documentele poloneze declasificate aflăm că, deși dispărută din istorie din motive politice, femeia chiar a existat.  

Jutta von Sznabel provenea dintr-o familie oarecum înstărită, tatăl fiind proprietar de pământ. Mama sa era pe jumătate evreică. Tânăra s-a îndrăgostit de șarmul de artist al lui Adolf, și la puțin timp după ce s-au cunoscut au luat decizia de a locui împreună. Jutta a continuat să lucreze ca asistentă la spital, în timp ce Hitler stătea acasă, dezvoltându-și talentul artistic și refuzând să se angajeze. După numai 8 luni, fata și-a anunțat familia că are intenții serioase, și că în curând se vor căsători. Familia ei nu a fost de acord, în principal din cauza dezinteresului său față de muncă. Cei doi s-au despărțit, iar Adolf a plecat la Munchen.

Citeşte şi TEORIA CONSPIRAŢIEI: Angela Merkel este fiica lui HITLER

Adolf o învinuiește pe mama tinerei pentru eșecul relației, și mulți consideră că acesta este un motiv pentru care ideile sale antiseminte s-au înrădăcinat foarte bine. Despre ea se știe că după despărțirea de viitorul conducător, s-a adâncit în muncă. Odată cu venirea la putere a Germaniei naziste, ea a fost obligată să țină secretă această poveste, iar până terminarea războiului, ea fost monitorizată de către Gestapo. În mai 1945, Jutta a fost capturată și interogată de către soldații ruși. În 1949 ea s-a refugiat în Israel, unde a primit cetățenie sub numele de Judith Rosenbaum. Ea a murit în 1965.

Citeşte şi Dezvăluiri INCREDIBILE. Adolf Hitler era dependent de droguri şi lua otravă pentru şobolani

Se pare că Jutta a păstrat toate lucrurile ce i-au rămas de la Fuhrer. Acestea au fost păstrate în arhiva de documente a orașului Szczecin. Până în 2011, autoritățile poloneze au negat existența acestora. Acum însă, expoziția este deschisă vizitatorilor și prezintă tablouri, poezii, scrisori, obiecte personale și opera „Andromache”.

Citeşte mai mult pe historia.ro


loading...
Partenerii noștri