Ho ho ho! Moș Crăciun a aterizat pe admiral.ro cu cele mai darnice sloturi!

Vino pe admiral.ro să descoperi o categorie nouă dedicată jocurilor online de Crăciun! Având în vedere perioada aglomerată prin care trece Moș Crăciun, acesta și-a luat o pauză pentru a se delecta cu cele mai darnice sloturi.

22 dec. 2022, 16:17
Ho ho ho! Moș Crăciun a aterizat pe admiral.ro cu cele mai darnice sloturi!

Slotul online festiv Wish Upon A Star™ te introduce într-o atmosferă presărată cu fulgi de nea, clopoței, cadouri și stele magice care îți pot transforma dorințele în realitate. În plus, beneficiezi de cele trei funcții incredibile, Jocurile Gratuite, Wild-urile încărcate cu premii bonus și jackpoturile “Wish Upon A Star” care sunt gata să facă fiecare clopoțel să răsune. Hai la o plimbare cu sania și beneficiază de câștiguri!

Adaugă zahar la Sweet Bonanza Xmas! Dulciurile și fructele acoperite de zăpadă îți vor încânt papilele gustative cât și câștigurile! Intră în atmosfera de Crăciun, colecteză bomboanele și fructele în plus scatter-ul Acadea îți aduce Jocuri Gratuite, simbolurile speciale te vor ajuta să-ți crești câștigurile.

Una dintre cele mai iubite povești de Crăciun, stă la baza tematicii jocului online Christmas Carol Megaways. Spiritele Crăciunului sunt darnice în acest slot online prin urmare te vor răsplăti cu Jocuri Gratuite și câștiguri înmulțite. Învârte rolele acum!

Crăciunul acesta cadoul de sub bradul admiral.ro este Diamond Link: Mighty Santa! Unde te așteaptă o atmosferă de Crăciun diferită, Moș Crăciun este mai puternic, Rudolph e gata să huruie, elfii servesc băuturi fine, iar biscuiții s-au transformat în gantere. Un slot plin de șanse de câștig prin funcția Diamond Link care oferă o mulțime de șanse la câștigarea jackpotului, în timp ce funcțiile Wild Spin, Sticky Spin și Colossal Spin aduc un plus valoare la câștigurile tale.

Acum că te-am introdus într-o atmosferă de sărbătoare te așteptăm pe admiral.ro cu o selecție bogată a sloturilor noi dedicate sărbătorilor de iarnă.