HOAŢA de SENTIMENTE. Cum a reuşit o femeie să fure doi bărbaţi influenţi şi bogaţi

O femeie a reuşit să sucească minţile unor bărbaţi influenţi şi bogaţi şi să le fure tot ce aveau mai scump prin case. După ce i-a avut la picioare, hoaţa a fugit din casele lor cu zeci de mii de euro, ceasuri, bijuterii şi alte bunuri de valoare. Se prezenta ofiţer sub acoperire, iar un medic din Iaşi chiar a luat-o de soţie. Poliţiştii o caută acum pentru înşelăciune, dar femeia a dispărut fără urmă, informează România TV.

11 sept. 2015, 17:57
HOAŢA de SENTIMENTE. Cum a reuşit o femeie să fure doi bărbaţi influenţi şi bogaţi

Povestea Aurei Blăniţă depăşeşte orice scenariu de film. Prima ei victimă a fost un chirurg din Iaşi pe care l-a agăţat pe Facebook în 2011. Doctorul s-a trezit cu femeia în spital, unde, coincidenţă, el tocmai operase o femeie din Vaslui, judeţul din care provenea şi hoaţa. Ca să îl impresioneze pe doctor, Aura s-a dat ofiţer SRI.

După ce o vreme au vorbit pe Facebook, doctorul chirurg Lucian Fărmatu a luat-o de nevastă pe Aura Blăniţă. A făcut chiar şi un credit pentru a o ajuta, iar ea a fugit cu toţi banii din conturi: 20.000 de euro.

Uluit de cele întâmplate, doctorul a făcut plângeri pentru înşelăciune la poliţie şi la parchet, dar şi o reclamaţie la SRI, apoi a divorţat. Femeia a dispărut fără urmă din viaţa lui şi a intrat în a altui bărbat pe care l-a acostat tot pe Internet, în acest an.

Napoleon Picioruş, om de afaceri din Bucureşti, a căzut şi el cu uşurinţă în plasa Aurei, despre care chiar credea că este ofiţer SRI. A dus-o acasă cu încredere, i-a dat toate cheile pe mână, iar la un moment dat a observat că încep să dispară: bani, bijuterii şi obiecte de valoare.

Hoaţa a pus chiar şi un pistol în seiful afaceristului, cu pretextul că trebuie să îl ţină ascuns. De fapt ea voia să aibă acces la averea bărbatului. Omul a avut unele îndoieli în legătură cu iubita când aceasta i-a prezentat mama. Bătrâna locuia într-o casă dărăpănată şi la scurt timp a murit. Afaceristul a fost cel care a înmormântat-o.

În cele din urmă, a scăpat din mrejele iubitei, a dat-o afară din casă şi a depus şi el o plângere împotriva ei. În acest moment, femeia este căutată de poliţie.