Ovidiu Hoban va juca pentru Hapoel Beer Sheva

Ovidiu Hoban, mijlocaşul celor de la Petrolul Ploieşti, a plecat în Israel pentru a negocia un transfer la Hapoel Beer Sheva, a anunţat gruparea prahoveană pe site-ul său oficial.

11 sept. 2014, 18:20
Ovidiu Hoban va juca pentru Hapoel Beer Sheva

„După perioada de doi ani şi jumătate petrecută la Petrolul, s-a ivit oportunitatea unui transfer în străinătate şi am decis să accept această provocare la aproape 32 de ani. Marele meu regret este că în toată această perioadă nu am câştigat campionatul cu Petrolul, dar vor rămâne multe alte amintiri deosebite legate de performanţe, suporteri şi întreaga suflare petrolistă. Le mulţumesc fanilor pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului în care am activat la Ploieşti şi îi asigur că vor rămâne mereu în inima mea. De asemenea, mulţumesc conducerii, staff-ului şi tuturor oamenilor din club care au avut încredere în mine. Închei prin a le ura mult succes băieţilor în actualul sezon şi sper să îmi păstreze şi mie un tricou de campion”, a afirmat Hoban.

Totodată, internaţionalul român a dorit să facă unele precizări cu privire la episodul Zagreb: „În primul rând, vreau să se ştie că niciun moment nu am sărit la bătaie, informaţia a ajuns greşit la patronul Dan Capră, care a luat acea decizie de moment. Tot ce a apărut în presă în legătură cu acest subiect, inclusiv acea declaraţie a mea în privinţa lui Mutu, au fost lucruri total neadevărate şi regret că totul s-a amplificat”.