Holograf a cântat la o nuntă celebră din fotbalul românesc. Rockerii şi-au încălcat principiile

Membrii trupei Holograf au o regulă nescrisă de a nu cânta la nunţi, botezuri, cumetrii sau alte petreceri de acest gen, iar în cei peste 30 de ani de existenţă a formaţiei excepţiile au fost foarte rare şi bine motivate. Una dintre ele s-a consemnat sâmbăta trecută, când trupa a cântat la Buftea.

18 iun. 2015, 06:37

Răzvan Lucescu şi-a măritat fata weekend-ul trecut şi atât el, cât şi tânăra mireasă şi-au dorit în mod special ca la evenimentul ce a avut loc la studiourile cinematografice de la Buftea să cânte chiar trupa Holograf. Potrivit libertatea.ro, dorinţa lor a avut un preţ pe măsură: peste 11.000 de euro.

Citeşte şi Vila de un milion de euro a lui Mircea Lucescu stă să cadă. „Am plătit homleşii să iasă din casă”

De obicei nu dăm curs unor astfel de evenimente, însă legăturile noastre cu familia Lucescu sunt foarte speciale. Tatăl meu i-a fost profesor la şcoală lui Răzvan Lucescu, iar acesta, la rândul său, e naşul de cununie al chitaristului nostru, Romeo Dediu. A fost o petrecere la care ne-am dorit cu toţii să fim prezenţi„, a declarat Tino Furtună, pentru sursa citată.

În urmă cu patru ani, Holograf a acceptat să cânte la petrecerea de botez a micuţului David, băiatul lui Cătălin şi al Andrei Măruţă.