Holograf îşi reia activitatea din aprilie. Dan Bittman: Vocea mea este refăcută în proporţie de 95%

Dan Bittman şi-a refăcut vocea în proporţie de 95%, urmând ca trupa Holograf să-şi reia activitatea în luna aprilie.

25 mart. 2013, 16:09
Holograf îşi reia activitatea din aprilie. Dan Bittman: Vocea mea este refăcută în proporţie de 95%

Dan Bittman a revenit pe scenă după o perioadă în care a căutat remedii să scape de răguşeala cu care a rămas în urma operaţiei la gât. Şi-a revenit miraculos, iar vocea îi este refăcută în proporţie de 95%, potrivit Mediafax.

După concertul pe care trupa Holograf l-a susţinut pe 7 martie, formaţia îşi va relua activitatea în forţă în luna aprilie.

În ceea ce priveşte concertul susţinut pe 7 martie, Dan Bittman spune că a fost extraordinar, exact cum se aşteptam şi îşi dorea.

În sală au fost foarte mulţi prieteni, dar şi mulţi oameni încântaţi de revenirea noastră, lucru care a însemnat foarte mult pentru noi. Fanii au fost chiar mai entuziasmaţi şi mai emoţionaţi decât noi, care repetaserăm mult pentru ca totul să iasă perfect. Ei însă erau uimiţi când auzeau fiecare piesă şi am văzut că s-au bucurat nespus. Nu a fost obositor, ci doar un concert care ne-a solicitat în nota obişnuită, aşa cum au fost toate spectacolele de până acum„, a declarat Dan Bittman pentru ProTV Magazin.

Citeşte şi Dan Bittman face haz de necaz. Ce ocazii importante a ratat în lunile în care nu a cântat

Artistul spune că s-a refăcut cu un tratament de 16 lei.

Vocea mea este refăcută în proporţie de 95%. Cât despre tratament, câteodată 16 lei fac cât 1.600 de lei sau mai mult. Nu contează costul, ci efectul. Oricum, am înţeles că acum este foarte la modă, toţi vor să se trateze cu el, aproape că nu se mai găseşte în farmacii. Îi sfătuiesc însă pe cei cu astfel de probleme să consulte un specialist. Cu ajutorul acestui medicament se face, în prima fază, o diagnosticare a cauzelor şi, dacă funcţionează, schimbarea în bine intervine în câteva ore, ceea ce s-a întâmplat şi în cazul meu”, spune Dan Bittman.

Trupa Holograf îşi va relua activitatea în aprilie.

„Vom avea mai multe concerte prin ţară, iar primul va fi în Cluj. În Bucureşti nu avem nimic programat încă, însă cu siguranţă vom ajunge în curând la Chişinău, unde am amânat un show. Cât despre un turneu, momentan nu avem în plan un asemenea eveniment de amploare”, mai spune Bittman.