HONVED – CRAIOVA 0-0. Oltenii vor în grupele Europa League UPDATE

Craiova evoluează astăzi în turul II preliminar al Europa League, contra ungurilor de la Honved, liveTEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 19:55. Partida nu este televizată.

25 iul. 2019, 13:21
HONVED – CRAIOVA 0-0. Oltenii vor în grupele Europa League UPDATE

HONVED – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Craiova are o serie de patru succese, iar cu al cincilea speră să se întoarcă din Ungaria. Joi joacă, la Gyor, cu Honved Budapesta, în prima manşă a turului secund preliminar din Europa League.

LIVE STREAMING AICI Echipele de start la meciul HONVED – CRAIOVA

HONVED: Lefkovits – Uzoma, Batik, Kamber, Lovric, Kukoc – Gazdag, Kesztyus, Bano-Szabo – Moutari, Ngog. Rezerve: Berla – Kulach, Hegedus, Cipf, Niba, Egerszegi, Ikenne. Antrenor: Giuseppe Sannino.

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Qaka – Bărbuț, Fortes, Vătăjelu. Rezerve: Popescu – Ferreira, Briceag, Roman, Vlădoiu, Ivanov, Constantin. Antrenor: Corneliu Papură.

Antrenor: Corneliu Papură

Arbitru: K. Clancy (Scoția)

Stadion: ETO Park, Gyor (15.600 locuri)

Maghiarii au trecut în primul tur preliminar de echipa lui Liviu Antal, Žalgiris Vilnius (3-1 şi 1-1), în timp ce oltenii i-au eliminat pe azerii de la Sabail, cu o dublă victorie cu 3-2.

„Suntem favoriţi în manşa asta dublă, însă nu întotdeauna dacă eşti favorit ai şi rezolvat problema calificării”, a spus preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu.

„Concentrare” este sfatul tehnicianului Craiovei pentru băieţii lui. Antrenorul în vârstă de 45 de ani are un plan: „să marcăm fără să primim gol”.

Ne aşteaptă o dublă manşă dificilă împotriva unei echipe foarte bine organizate, o echipă solidă în plan defensiv. Sperăm să facem un joc bun în prima manşă. Ar fi ideal să marcăm fără să primim gol. Întâlnim o echipă mult mai bună decât Sabail. Honved are jucători puternici pe faza de apărare, dezvoltă foarte bine jocul. Pe hârtie se poate scrie că o echipă e favorită sau nu, dar pe teren lucrurile stau altfel. Trebuie să rămânem concentraţi indiferent cine e favorit şi cine nu, pentru a ne putea califica„, a afirmat Papură.

Statutul de favoriţi nu ne rezolvă calificarea. Ne trebuie concentrare maximă, muncă, iar Papură să gândească foarte bine meciurile. Cele patru victorii din patru posibile înregistrate până acum, multe reuşite pe caniculă, arată că s-a lucrat bine. Suntem într-un grafic pozitiv, dar nimic mai mult„, a spus preşedintele Sorin Cârţu.

Craiova are probleme în apărare, dar tehnicianul oltenilor speră că meciurile oficiale disputate până acum de echipa lui să fie un avantaj.

Problemele de lot se ştiu. Avem ceva dificultăţi în defensivă, dar vom vedea mâine până la ora jocului ce putem face. Să sperăm că va fi un avantaj faptul că la noi campionatul a început. Dar noi jucăm din 3 în 3 zile, poate ei nu sunt la capacitate maximă, dar vom vedea mâine pe teren cum se vor prezenta echipele.

Faptul că în tribune vor fi 100.000 de spectatori sau 10.000 nu poate afecta decizia pe care o ia un jucător cu mingea la picior. Depinde cât de puternic mental este jucătorul pentru a lua cea mai bună decizie. Sper că jucătorii nu vor fi influenţaţi de public. Terenul este la fel, important e cât de concentrat eşti pentru a juca cât mai bine„, a mai spus Corneliu Papură.

Partida retur, Universitatea Craiova – Honved Budapesta, va fi pe 1 august. Câştigătoarea dublei manşe dintre Craiova şi Honved va întâlni mai departe, în turul 3 preliminar al Europa League, echipa AEK Atena din Grecia.