Horoscop 29 aprilie 2022. Conflicte înaintea minivacanţei de 1 Mai, ce zodii sunt expuse

Preocuparea de sine va fi principala grijă astăzi, iar nativii vor pune mai mult accent pe sine, iar restul lucrurilor vor trece pe planul secund. Vărsătorii vor avansa în carieră, Peștii vor petrece timp cu o persoană care este interesată de ei, iar Berbecii își vor îmbunătăți viața.

28 apr. 2022, 16:17
Horoscop 29 aprilie 2022. Conflicte înaintea minivacanţei de 1 Mai, ce zodii sunt expuse

Horoscop 29 aprilie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viața nativilor Berbec va lua o întorsătură minunată astăzi, deoarece toate lucrurile se vor așeza în favoarea lor. Vor începe cu pași mici o viață nouă, dar o vor începe într-un mod foarte frumos. Nativii Berbec sunt mai mult decât hotărâți să facă o schimbare în viața lor, deoarece simt acest lucru de ceva vreme și cred că ziua de astăzi este cea mai bună pentru a fi începutul. Se vor redescoperi pe ei înșiși, vor dărâma multe bariere și vor înțelege cât de puternici sunt. De asemenea, și banii îi vor investi în mod inteligent și, prin intermediul acestor decizii, viața lor se va schimba și vor intra într-o nouă etapă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stresul a fost cel mai mare inamic al lor în ultima perioadă, iar acum a venit momentul pentru a se elibera de el. Cum Taurilor le place să se distreze, să se simtă bine, să se simtă liberi, toată ziua de astăzi o vor rezerva pentru distracție. Starea de bine pe care o vor căpăta îi va ajuta atât de mult, încât vor uita de toate problemele pe care le-au avut până acum. Se vor concentra foarte mult asupra lor și se vor cunoaște mai bine. Vor scăpa și de toate stările negative care i-au guvernat până acum, vor fi mult mai relaxați și gata pentru noi proiecte.

Horoscop chinezesc mai 2022. Soarele de primăvară aduce noroc pentru multe zodii
Horoscopul de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Foarte greu vor reuși să se înțeleagă cu partenerul de viață, deoarece divergențele vor fi numeroase. Va fi aproape imposibil în a se sincroniza în legătură cu orice lucru, oricât de mic și de neimportant ar fi el. Stresul de la locul de muncă, problemele de familie, problemele cu banii sau greutățile cărora trebuie să le facă față în fiecare zi i-au făcut pe partenerii de viață ai Gemenilor să nu aibă o stare foarte bună, iar acest lucru se reflectă și în relația lor. Așadar, Gemenii vor avea parte de o zi destul de complicată alături de partener, deoarece nu vor putea ajunge la un numitor comun la aproape nimic. Nu vor lipsi certurile, reproșurile, iar tot ceea ce Gemenii trebuie să facă este să își ajute partenerul să se liniștească. Pot face acest lucru, dar vor avea ceva de muncă, deoarece trebuie să adopte o manieră prin care partenerul să nu se simtă presat, strâmtorat. Ziua de astăzi va fi una destul de grea pentru acești nativi, dar vor reuși să o ducă la capăt, chiar dacă vor întâmpina ceva impedimente.

Horoscop 29 aprilie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relațiile au reprezentat mereu pentru acești nativi o problemă. Astăzi, relațiile vor fi în centrul atenției și, implicit, și Racii. O fostă iubire își va dori să poarte o discuție cu nativii, deoarece sentimentele au reapărut sau și-au dat seama că, de fapt, nu au dispărut niciodată, iar toate aceste lucruri trebuie clarificate sau relația actuală cam scârțâie de ceva vreme, iar lucrurile nu mai pot fi lăsate să continue așa. Nativii Rac vor fi nevoiți să facă față unei avalanșe de destăinuiri, păreri, nemulțumiri, propuneri pentru a îmbunătăți lucrurile, deoarece cealaltă persoană chiar vrea ca lucrurile să se rezolve. A venit momentul în care toate lucrurile care nu aduceau fericire să fie distruse, ca toate lucrurile nespuse să fie discutate și ca toată situația să fie reglementată. Chiar dacă acest capitol este unul destul de sensibil pentru acești nativi, astăzi nu vor mai putea fugi de el și vor trebui să dea piept cu toate problemele care apăruseră între ei și partener sau fostul partener.

Leu (23 iulie – 22 august)

Viața le va face o surpriză extrem de plăcută astăzi, deoarece vor face cunoștință cu o persoană care le va da lumea peste cap. Nimic nu este mai frumos decât iubirea, iar acest sentiment va fi cel care va guverna întreaga zi a Leilor. Vor face cunoștință cu o persoană pe care o vor îndrăgi chiar de la prima vedere și vor vrea să o cunoască mai bine, așa că o ieșire în oraș este primul lucru care li se va întâmpla. Persoana care își va face apariția în viața lor este una ce la va stârni curiozitatea imediat și vor dori să o cunoască din ce ce în ce mai bine. Vor afla multe informații interesante și care le vor fi pe plac nativilor, lucru care îi va face să își dorească o relație cu persoana respectivă.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Vestea că familia lor se va mări va veni pe neașteptate pentru acești nativi. Fie că vestea va veni pentru ei, fie că va veni pentru cineva din familie, toți se vor aduna să sărbătorească acest eveniment, deoarece va fi o foarte mare bucurie. Vestea a venit pe neașteptate însă bucuria este foarte mare. Vestea că un nou membru își va face apariția îi bucură pe toți, iar felicitările nu vor întârzia să apară. Unii nativi chiar vor da o mică petrecere pentru a sărbători evenimentul, unde vor invita întreaga familie, dar și toți prietenii. În a doua parte a zilei, este posibil să rezolve o problemă pe care o aveau de ceva vreme, dar căreia nu i-au acordat atenția necesară. Cu mintea limpede și cu mult calm, vor reuși să pună capăt situației dificile, iar toate lucrurile vor reveni la normal. Nu va fi greu, deoarece gravitatea problemei nu este foarte mare, dar trebuie să se implice 100% și să nu se lase influențați de părerile celor din jur.

Neti Sandu, despre cel mai bizar moment de când prezintă horoscopul la TV: „M-a rugat să fac o poză!”
Horoscop 29 aprilie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Indiferent dacă ei sunt cei care vor începe cearta sau ei vor fi cei vizați, lucrurile nu se vor rezolva chiar atât de ușor. Își vor adresa cuvinte destul de grele, vorbe care îi vor răni pe ceilalți și nu vor face bine nimănui. Nu se vor lăsa până când nu vor spune tot ceea ce au de spus și vor încerca să își impună ideile. Chiar dacă aceste lucruri nu le stau în fire, se vor enerva destul de rău astăzi și tot ce vor este ca ceilalți să le dea dreptate. Bineînțeles că nici starea lor nu va mai fi aceeași și le va fi extrem de greu să fie cum erau înainte, deoarece cu greu vor putea să se calmeze. Nu vor vrea să vorbească cu nimeni sau să vadă pe cineva, tot ceea ce își vor dori va fi să fie lăsați în pace și să nu îi enerveze nimeni mai mult decât au făcut-o deja.

Horoscop 29 aprilie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se vor concentra toată ziua asupra lor și își vor dedica tot timpul pentru sine. Vor merge la salon să se răsfețe, poate și la un masaj, își vor cumpăra ceva ce își doreau de foarte multă vreme, vor merge să mănânce la restaurantul preferat. Vor face tot ceea ce își doresc și se vor concentra doar asupra lor. Mulți Scorpioni vor prefera să facă aceste lucruri singuri, deoarece adoră să petreacă timp cu ei înșiși, iar foarte puțini vor petrece ziua în compania cuiva, deoarece vor să fie singuri cu gândurile lor. Au muncit mult în ultima vreme și chiar merită această pauză. Le va prinde foarte bine acest lucru, deoarece își vor reîncărca bateriile la capacitate maximă și vor putea face tot ceea ce își vor dori.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vor începe să vadă lucrurile în roz, deoarece și-au dat seama că o gândire pozitivă poate rezolva multe probleme. Firi extrem de realiste, Săgetătorii vor lua o decizie astăzi și vor începe să aibă o gândire mai liberă. Nu se vor mai constrânge singuri, nu se vor mai gândi atât de mult la consecințe și la reguli și nici nu vor mai fi atât de pesimiști. Vor deveni mult mai relaxați și vor începe să trăiască mult mai liniștiți și într-un stil mai liber. Vor vedea câte efecte pozitive va avea acest lucru asupra lor și cât de mult bine le va face. Această schimbare din viața lor va fi extrem de vizibilă chiar și pe planul profesional, unde ideile cu care vor veni și modul în care vor lucra vor fi mult mai bune.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O persoană care le-a fost alături nativilor în momentele grele le-a ajuns la suflet, iar astăzi își vor da seama cât de mult țin la persoana respectivă. Vestea aceasta va fi un șoc pentru ei, deoarece niciodată nu s-au gândit la acea persoană mai mult decât la oricine altcineva și, prinși cu alte lucruri, nu au acordat prea multă atenție și capitolului sentimental. Au ținut legătura ceva timp, s-au atașat unul de altul, au avut chiar și conversații mai personale, lucru ce i-a făcut să se apropie. Astăzi este ziua în care își vor da seama de sentimentele lor și vor decide că este timpul să le împărtășească. Își vor face curaj și, până la urmă, vor mărturisi ceea ce simt. Unora le va fi destul de greu, ba chiar își vor da cu stângul în dreptul, dar doar din cauza emoțiilor, deoarece vor ca momentul să fie perfect și își doresc ca nimeni și nimic să nu le strice aceste clipe magice.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Soarta le surâde astăzi acestor nativi, iar o promovare la locul de muncă va fi surpriza zilei pentru ei. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie luați prea mult prin surprindere, deoarece au muncit foarte mult, s-au implicat în tot felul de proiecte, unii chiar au lucrat peste program și și-au luat treaba în serios. Toate aceste lucruri au fost observate de către superiori, iar acum a venit momentul pentru a fi răsplătiți. În a doua parte a zilei, cheltuielile vor fi aduse la zi, iar toate plățile vor fi făcute. Fie că este vorba de cheltuieli legate de mașină sau de casă, cheltuieli pentru copii sau chiar pentru ei, toate plățile vor fi făcute la timp și nu au niciun motiv să se îngrijoreze. Vor trata toate lucrurile cu seriozitate maximă pe durata întregii zile, acest lucru fiind vizibil prin munca pe care o depun, deoarece va fi făcută exact așa cum trebuie și vor fi și ei, la rândul lor, observați de ceilalți.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii Pești au admiratori de ceva vreme, iar ziua de astăzi este una propice pentru a-i cunoaște. Fie că vor ieși în oraș să ia masa, fie că vor merge să vadă un film, fie că vor ieși să se plimbe prin parc, nativii Pești o vor cunoaște pe persoana care este atrasă de ei. Chiar din timpul primelor discuții, fără să fie nevoie să treacă prea mult timp, nativii vor observa câte lucruri au în comun cu persoana respectivă și își vor da seama că se poate înfiripa ceva, chiar mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Mare le va fi mirarea atunci când vor vedea câte lucruri au în comun, deoarece, la prima vedere, șansele celor doi de a se potrivi nu par foarte mari. Pe măsură ce discuțiile vor avansa, nativii vor vedea cât de bine se înțeleg, iar o nouă ieșire va fi planificată imediat. Cei mai curajoși nativi vor decide că este momentul să înceapă o nouă relație, deoarece sentimentele erau reciproce de ceva vreme și nu vor să mai amâne momentul…