Horaţiu Mălăele, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată. Cum a fost surprins actorul de paparazzi FOTO

Horațiu Mălăele eeste unul dintre actorii care, de-a lungul timpului, în ciuda statutului său, a preferat să fie cât mai discret când vine vorba de viața lui. Cu toate acestea, chiar dacă a încercat să țină secret, el are o mare pasiune, aceasta fiind, în fapt, explicația pentru forma fizică de invidiat pe care o are.

23 iun. 2017, 09:08

Deși are deja aproape 65 de ani, Horațiu Mălăele este într-o formă de invidiat, scrie spynews.ro. Iar secretul lui este pasiunea pe car eo are poentru sport. Astfel, marele actor a fost surprins, zilele trecute, pe când asuda din greu pe terenul de tenis. Îmbrăcat precum un adevărat tenisman, Horațiu Mălăele părea decis ca, pe zgura terenului de tenis unde juca cu un amic, să dovedească că poate fi la fel de valoros ca Rafael Nadal.

Citeşte şi Spectacolul „Podu’ „, cu Horaţiu Mălăele, Meda Victor şi George Ivaşcu, în premieră pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti pe 29 mai

Așa că, de-a lungul zecilor de minute în care a depus un efort cât se poate de serios, marele actor a dovedit că are reale calități cu racheta în mână, reverul său fiind unul de invidiat și pentru profesioniști.

Horațiu Mălăele: „Sunt dependent de sport”

„M-am îmbolnăvit de reumatism poliarticular când eram mic şi asta m-a scutit de toate orele de sport. Lenea mea şi felul meu de a fi din acel moment au fost imediat de acord cu chestia asta, să nu fac sport. N-am făcut sport aproape deloc până prin clasa a XII-a. Ca pe urmă să fac cu vârf şi îndesat. Şi acum sunt dependent de sport”, povestea, cu ani în urmă, Horațiu Mălăele.