Horia Brenciu este în stare de şoc. O concurentă de-a lui de la X Factor s-a apucat de cântat manele FOTO

Prințesa de Aur, artista care a făcut furori cu vocea ei diafană la concursul X-Factor, reușind să îl impresioneze până peste poate și pe Horia Brenciu, era decisă, în momentul în care a ieșit din show, să nu mai cânte manele. Cu toate acestea, avem dovada că, de curând, a revenit la show-urile de care părea să fugă în urmă cu ceva vreme.

14 ian. 2017, 10:22

Loredana Anghelache, cunoscută ca şi „Prinţesa de aur”, a fost surprinsă, într-una dintre zilele trecute, într-un club din Bacău în timp ce se dădea în spectacol. Cântând ceea ce spunea că nu va mai cânta. Adică manele. Dar, pare-se, banii au făcut-o să revină asupra deciziei sale.

Citeşte şi „Prinţesa de Aur” pleacă la Londra după eliminarea de la X Factor

Iar succesul ei a fost unul deosebit. pentru că, în clubul cu pricina, îmbrăcată așa cum a învățat să o facă pe scena de la X-Factor, „Prințesa de Aur” a făcut un show de zile mari, apreciat din plin de toți cei prezenți. Pentru că, după ce a început cu câteva melodii de dragoste, Loredana Anghelache a reușit să anime atmosfera cu vocea ei și, evident, dedicațiile au început să curgă pe bandă rulantă. Iar odată cu dedicațiile, bani au început să se strângă, în consecință, cu duiumul în mâinile artistei, show-ul ei durând cu mult peste cât ar fi fost programat să țină.

Evident, spun sursele noastre, ea a reînceput să cânte manele după ce și-a dat seama că are nevoie de bani pentru a-i asigura copilului ei toate cele necesare pentru a crește în cele mai buine condiții.

Citeşte şi „Prinţesa de Aur”, eliminată de la X Factor. Ce a apărut pe pagina ei de Facebook

A fost favorita lui Horia Brenciu

„O să urc de fiecare dată câte o treaptă, câte o treaptă. Sunt o învingătoare. Toţi fanii mei au zis că eu sunt „X Factor” 2016. Eu am câştigat „X Factor” şi oamenii. Am câştigat oameni, nu bani, banii nu aduc fericirea. (…) Cei de acasă spun că meritam să merg în finală şi oamenii nu înţeleg unde sunt voturile. Nu ştiu ce s-a întâmplat, fanii au văzut de acasă ce a fost şi cum a fost. Am avut o dezamăgire. (…) Îmi doresc să ajung acolo, să-mi îndeplinesc un vis, să cânt genul astă şi să ajung cât mai departe. Eu merg mai departe, asta contează cel mai mult”, a povestit Loredana Anghelache după ce a fost eliminată de la X-Factor, ea făcând parte din echipa lui Horia Brenciu.