Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman. „Ştiu multe lucruri din viaţa lui!”

Horia Brenciu a declarat că Dan Bittman nu ar fi făcut declarațiile contestate privind Covid-19 în urmă cu șapte luni și că acestea s-au născut din frustrarea acumulată în perioadă de pandemie.

05 oct. 2021, 08:33
Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman. „Ştiu multe lucruri din viaţa lui!”

Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman. „Ştiu multe lucruri din viaţa lui. În urmă cu 7 luni nu simțea aşa ceva!”. Horia Brenciu a declarat că Dan Bittman nu ar fi făcut declarațiile contestate privind Covid-19 în urmă cu șapte luni și că acestea s-au născut din frustrarea acumulată în perioadă de pandemie.

Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman

„Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu la Pro TV.

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid. Controversele stârnite în mediul online: „Cât v-a costat?”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a declarat că nu mai suportă să trăiască în condiții restricitive și că pandemia de Covid-19 este o conspirație.