Horia Brenciu, NUNTĂ CU SCANDAL: Unul dintre invitaţi a vrut să bată un jurnalist

Horia Brenciu s-a însurat. Cununia religioasă a avut loc duminică, însă cântăreţul şi soţia sa şi-au dorit un eveniment intim, astfel că jurnaliştii au fost ţinuţi departe de miri de o adevărată armată de bodyguarzi. Secretomania din jurul căsătoriei lui Brenciu a dus la mai multe incidente: unul dintre invitaţi a sărit să bată un jurnalist.

29 sept. 2014, 06:04
Horia Brenciu, NUNTĂ CU SCANDAL: Unul dintre invitaţi a vrut să bată un jurnalist

După opt ani de relație, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cununat religios. Cei doi au făcut tot posibilul să stea departe de ochii curioşilor. Ca un adevărat star, Horia Brenciu a ieşit din biserică flancat de mai mulţi bodyguarzi, care l-au protejat de jurnalişti cu umbrelele deschise.

Secretomania lui Horia Brenciu a dat naştere mai multor incidente. Curioşii care s-au strâns în faţa bisericii să îi vadă pe cei doi miri l-au huiduit pe cântăreț pentru că a ales să se ascundă. Iar unul dintre invitaţii săi a sărit să bată un jurnalist, pentru că îl filma, potrivit cancan.ro.

Aflată la a doua nuntă, Alice a ales o rochie de culoare roz, în locul celebrei rochii albe.

Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală. Horia Brenciu şi soţia au sărbătorit doar alături de familie şi prietenii apropiaţi. Supriza serii a fost Gigel Frone, care a fost chemat la nuntă de prietenii celor doi, ca să cânte.

CITEŞTE ŞI: X FACTOR. Delia şi Horia Brenciu, surprinşi într-o ipostază TANDRĂ. Partenerii lor vor ORBI de gelozie