Horia Ivanovici a câştigat definitiv procesul cu RCS-RDS. Jurnalistul va fi despăgubit cu o sumă uriaşă

Horia Ivanovici a câştigat definitiv procesul cu trustul RCS/RDS, după ce în septembrie 2013 i-a fost reziliat unilateral contractul.

25 oct. 2016, 13:28
Horia Ivanovici a câştigat definitiv procesul cu RCS-RDS. Jurnalistul va fi despăgubit cu o sumă uriaşă

RCS/RDS a motivat ruperea unilaterală a contractului cu Horia Ivanovici prin faptul că în urma criticilor jurnalistul din emisiunea Fanatik Show, pe care acesta o realiza la Digi Sport, FRF a retras acreditările la toate conferințele și acțiunile echipei naționale.

Horia Ivanovici a dat trustul RCS-RDS în judecată şi după trei ani de procese a câștigat în instanță. El urmează să încaseze despăgubiri în valoare de 237.449 de euro, decizia fiind definitivă și irevocabilă.

Nu o consider o victorie. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Am aceleași sentimente de prietenie și respect față de RCS/RDS. Am ajuns la o soluționare amiabilă privind suma de plată câștigată în instanță. Relațiile au rămas civilizate de ambele părți.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit în acele momente când rămăsesem singur, mai ales lui Cătălin Tolontan, care întotdeauna rămâne un ziarist fidel principiilor adevărului. Urez succes RCS/RDS!„, a desclarat Horia Ivanovici, pentru gsp.ro.