Horia Moculescu a recunoscut că o cântăreaţă a trecut prin patul lui: E singura din istoria muzicii româneşti

Corina Chiriac, Angela Similea sau Mihaela Mihai sunt doar câteva din artistele care ar fi trecut prin aşternuturile compozitorului Horia Moculescu. Declaraţia îi aparţine chiar fostei sale soţii, Mariana Moculescu. Cu toate acestea, compozitorul neagă acuzaţiile şi susţine că a împărţit patul cu o singură cântăreaţă: Mirabela Dauer.

18 feb. 2014, 07:23
Horia Moculescu a recunoscut că o cântăreaţă a trecut prin patul lui: E singura din istoria muzicii româneşti

Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului, susţine că de-a lungul căsniciei, a înşelat-o în nenumărate rânduri, iar iubitele fostului soţ ar fi fost nume celebre ale scenei muzicale, scrie wowbiz.ro.

„Am aflat că Horia m-ar fi înşelat cu Corina Chiriac în 1993. Am aflat că el a mai fost şi cu Angela Similea şi Mihaela Mihai în timp ce eram căsătorita cu el. Şi drept răzbunare am făcut-o şi eu la rândul meu”, susţinea recent Mariana Moculescu.

Cu toate acestea, Horia Moculescu a negat cu vehemenţă acuzaţiile. Totuşi, compozitorul a recunoscut că a împărţit patul cu o cântăreaţă celebră: Mirabela Dauer, însă cei doi nu au avut nicio relaţie.

„Mirabela Dauer e singura interpretă din istoria muzicii uşoare româneşti care a dormit, de mai multe ori, cu mine în pat. Doar atât am făcut împreună, în turnee, ca să nu luăm fiecare câte o cameră şi să facem economie”, a declarat compozitorul pentru presa tabloidă.

Citeşte şi Showbizul este în stare de ŞOC. Adrian Enache a fost primul bărbat al Marianei Moculescu