Horia Tecău conduce un BOLID DE LUX, adevărat „aspirator de femei” GALERIE FOTO

Tenismenul Horia Tecău (30 de ani) și-a petrecut Crăciunul în România, iar, acum, se bucură de ultimele zile de vacanță, înaintea turneului de la Doha. Și pentru ca totul să meargă ca pe roate, Horia tocmia ce a primit o super-mașină pe care a scos-o la plimbare pe străzile din România.

29 dec. 2015, 09:28

Îi place tenisul, dar îi plac și mașinile, scrie click.ro. Tocmai de aceea, Horia Tecău a primit de la BMW o mașină de lux, în teste. Noul i8 l-a făcut să simtă ce înseamnă să mergi cu un OZN pe străzile din România.

Citeşte şi Horia Tecău, desemnat campion mondial la dublu pe anul 2015

Bolidul este un adevărat „aspirator de femei”, lucru observat şi de sportiv. 

„Da, am observat in putinul timp cat am mers pana aici, multa lume se uita. Îmi plac mașinile sport. Sunt plecat aproape tot anul, conduc foarte rar. Când am ocazia să conduc o astfel de mașină, sunt entuziasmat. Mă simt foarte comod, abia aștept s-o văd și pe șosea. Prima mașină pe care am condus-o a fost Dacia tatălui meu. Pe Dacie mi-am luat și carnetul de șofer. Prima mea mașină a fost cumpărată din America, un Nissan mai vechi. Am început de jos, am experimentat mai multe modele, a spus Horia Tecău, potrivit sport.ro.