Horia Tecău, victorie uriaşă la Turneul Campionilor. Românul are şanse la calificarea în semifinale

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, favorită 6, a învins, miercuri, echipa columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, favorită principală, în grupa Max Mirni din cadrul Turneului Campionilor.

13 nov. 2019, 13:46
Horia Tecău, victorie uriaşă la Turneul Campionilor. Românul are şanse la calificarea în semifinale

Horia Tecău a obţinut o victorie importantă miercuri, la Turneul Campionilor. Alături de Jean-Julien Rojer, constănţeanul a câştigat cu 6-2, 5-7, 10-8 meciul jucat columbienilor Cabal și Farah, câştigătorii ultimelor două ediţii. De asemenea, sud-americanii s-au impus anul acesta la Wimbledon şi US Open, performanţa perechii româno-olandeze fiind cu atât mai mare.

Tecău şi Rojer trebuiau neapărat să învingă pentru a păstra şanse la calificarea în semifinale, iar meciul a fost pasionant. Au câştigat primul set într-o jumătate de oră, scor 6-2, iar în al doilea s-au înclinat pe final, scor 5-7.

Super tie-break-ul a fost plin de emoţii, Tecău şi Rojer conducând cu 4-0 şi 6-2, dar fiind egalaţi, la 6 şi la 8. În final au câştigat meciul, după o oră şi jumătate. Vineri, Tecău şi Rojer vor juca pentru calificarea în semifinale contra francezilor Nicolas Mahut şi Pierre Hugues Herbert.