HOROSCOP: Ce fel de partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

HOROSCOP. Trăsăturile specifice fiecărei zodii şi ascendentul ne determină să dezvoltăm relaţii amoroase cu persoane născute sub anumite semne zodiacale compatibile cu noi.

28 oct. 2013, 07:23
HOROSCOP: Ce fel de partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

HOROSCOP. Indiferent cat de mult pret punem de influenta astrelor, toti am constatat ca ne intelegem mai bine cu persoane din anumite zodii decat cu oameni din nascuti sub alte semne zodiacale. Mai mult, unele persoane dezvolta „tipare” in ceea ce priveste relatiile, tinzand chiar fara sa-si dea seama sa se cupleze cu oameni din anumite zodii cu care se inteleg mai bine.

Astfel, compatibilitatea dintre zodii nu mai este un subiect nou pentru nimeni.

Iata ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie:

Berbec. Plin de pasiune, cu foarte multe de oferit, berbecului ii place adrenalina, ii plac esacapedele, adora sa traiasca si sa iubeasca. Are nevoie de un partener puternic, devotat, independent, care sa ii accepte toate nebuniile.

Taur. Chiar daca este cea mai senzuala zodie, taurul este si un familist inrait, un partener de nadejde, este vadit interesat de viata de cuplu, de familie si o demonstreaza ori de cate ori are ocazia.  Are nevoie de un partener sensibil, iubitor, un partener care sa stie sa ofere in schimb tot ce primeste.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce zodii înşală cel mai des

Gemeni. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot fi acuzate de lipsa de empatie din cauza racelii cu care isi trateaza uneori partenerul. Au personalitati oscilante si trece destul de repede de la o stare la alta. Din acest motiv, gemenii au nevoie de parteneri puternici din punct de vedere psihic, dar si toleranti si iertatori, care sa le poata suporta toate capriciile.

Rac. Foarte precaut pe toate planurile – fie financiare, fie familiale, racii au nevoie de siguranta in tot ceea ce fac pentru a obtine sentimentul de comoditate si securitate in orice moment. Au nevoie de in partener independent, sigur pe el, un partener hotarat care sa-i mane spre viitor, atat pe plan personal, cat si amoros.

Leu. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt cunoscute pentru loialitatea de care dau dovada in relatiile familiale, profesionale, dar si fata de partenerul de viata ales. Totusi, leul este si el plin de defecte, insa nu distructive. Filosofia lui de viata este distractia, iar daca ai rabdare cu el, esti si tu castigat pentru ca ti-ai găsit un partener de nadejde. Totul tine de nivelul de toleranta al partenerului leului pentru succesul relatiei de cuplu.

Fecioara. Mereu in goana dupa perfectiune, fie ca este vorba de familie sau de viata profesionala, fecioara nu prea pare că face diferenta dintre cele doua. Fecioara are nevoie de un partener intelegator care sa-i deschida ochii asupra faptului ca viata de familie si cea profesionala sunt doua lucruri diferite, care nu trebuie amestecate.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Cu cine să nu te căsătoreşti: Zodiile cele mai predispuse să divorţeze