HOROSCOP: Ce FIXAŢII ai, în funcţie de zodie

Fiecare om are o idee în care crede mai mult decât în altele, fiecare dintre noi are o limită, o idee fixă, un fel de principiu sau o teamă care îi marchează viaţă, îi dictează acţiunile. Fiecare semn astral sub care ne-am născut are un fix sau mai multe care îl definesc.

23 sept. 2013, 08:21
HOROSCOP: Ce FIXAŢII ai, în funcţie de zodie

Berbec

Unul dintre fixurile marcante este cel legat de timp. Are mereu impresia că timpul nu e suficient, că lucrurile nu au o viteză mai mare, că el nu realizează niciodată suficient de mult.

Taur

Marea lui fixaţie este ataşamentul faţă de lucruri, dar şi faţă de oameni. Taurul este unul dintre puţinele zodii foarte greu adaptabile la nou.

Gemeni

Nevoia lor continuă de comunicare de bună calitate îi transformă pe cei născuţi sub acest semn zodiacal în personalităţi care discriminează şi care nu acceptă compania oricui.

Rac

Cel născut în Rac are nevoie de securitate. Altfel spus, fixul său se conturează în jurul amintirilor, a obiectelor vechi, a prieteniilor vechi, a tradiţiilor care îl ajută să nu se clatine.

Leu

Fixaţia nativului din Leu este una profund tristă, dar care la suprafaţă se materializează prin dorinţa lui de a fi mereu în centru atenţiei: le e constant frică de ratare, de eşec, de lipsă de afecţiune sau singurătate.

Fecioară

Există o expresie care i se potriveşte perfect nativului din Fecioară, „a desface firul în patru”, iar aceasta este şi unul dintre cele mai mari fixuri ale lui.

Balanţă

Dintr-o teamă de eşec accentuată, Balanţa are ca fixaţie dorinţa de a lua decizia justă, cea mai corectă. Ceea ce atrage de la sine o mulţime de întrebări, o nehotărâre patologică, obsesia echităţii.

Scorpion

Exigenţa este o idee fixă a nativului din Scorpion, întotdeauna se poate mai mult, mai bine, întotdeauna poate fi mai fericit, mai împlinit.

Săgetător

Cel născut sub acest semn zodiacal este obsedat de ideea de a trăi în „lumea bună”, de multe ori fiind acuzat că e snob.

Capricorn

Prima dorinţă fixă a nativului din Capricorn este dorinţa de control – asupra oamenilor, asupra instituţiilor, asupra întâmplărilor.

Vărsător

Fixurile Vărsătorului constau în veşnicile lui contradicţii: e liberal, dar cu idei conservatoare peste care nu trece, e indiferent, dar foarte afectat, cu accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale mari, altruist şi egoist, idealist şi realist.

Peşti

Poate să se răstoarne lumea în jurul lui, el va crede în continuare în intuiţia sa, în emoţiile sale. Au fixurile specifice legate de mistic, magie, fantastic, superstiţii.