HOROSCOP. Cum flirtează în funcţie de zodie. Cât de bine stăpâneşte arta seducţiei fiecare zodie

N-ai idee daca te afli sub semnul zodiacal prielnic pentru flirt? Sau poate vrei doar sa iti dai seama care este strategia baiatului de care iti place pentru a te aborda? Afla caracteristicile fiecarei zodii si afla cat de bine stapanesti arta seductiei, potrivit astrelor.

14 ian. 2019, 07:13
HOROSCOP. Cum flirtează în funcţie de zodie. Cât de bine stăpâneşte arta seducţiei fiecare zodie

Berbec

Berbecii nu vor sa-si iroseasca timpul, sa se gandeasca la o strategie de cucerire, asa ca trec direct la fapte. Daca un Berbec te place, vei afla acest lucru imediar. Atentie insa la semnalele pe care ti le transmite pentru ca, dincolo de impulsivitate, are si o mare frica de esec. Astfel, daca iti place, nu incerca sa te joci, ci spune-i direct.

Sfat: Daca te afli sub acest semn zodiacal, incearca sa te temperezi putin. Vei avea mai mult de castigat asa.

Taur

Barbatilor din zodia Taur le place ca totul sa iasa perfect, asa ca trebuie sa ai rabdare cu ei. Uneori, poti face chiar tu prima miscare, daca lui ii ia prea mult timp sa treaca la fapte. Tocmai pentru ca ii ia un timp sa actioneze, ai putea crede ca nu e interesat chiar daca te place foarte mult.

Sfat: Daca te-ai nascut in zodia Taurului, ar trebui sa gandesti mai putin si sa actionezi mai mult, altfel risti ca situatia sa se schimbe in defavoarea ta si sa iti pierzi sansa. E in regula sa fii precaut, insa uneori trebuie sa te arunci cu capul inainte si sa speri ca lucrurile vor iesi bine, in favoarea ta.

Gemeni

Flirtul pentru persoanele ce se afla sub acest semn zodiacal este ca un joc in care inainteaza doi pasi, dar dau inapoi trei. Uneori flirteaza cu tine si crezi ca totul este in regula intre voi, insa a doua zi te ignora sau se prefac ca nici nu ati fi avut acele momente speciale. Pentru unii sunt fascinanti, pentru altii alunecosi. Daca iti place o persoana sub acest semn zodiacal, inarmeaza-te cu rabadre. In final, va merita caci te vei obisnui cu stilul lui si poate chiar iti va placea pentru ca te tine mereu ancorata in relatie.

Sfat: Daca esti in zodia Gemeni, incearca sa lasi jocurile deoparte, mai ales cand chiar te atrage persoana respectiva. Comportamentul acesta este derutant si e posibil sa dai peste cineva care iti va interpeta gresit modul de a actiona.

Rac

Cu acest semn zodiacal trebuie sa ai mare grija pentru ca ii este foarte teama de respingere. Daca nativul acestui semn alege sa te abrodeze, inseamna ca i-ai atras atentia cu adevarat. Foarte timid, nu va actiona intr-un mod direct, insa daca esti atenta la detalii, iti vei da seama ca te place.

Sfat: Racilor le este recomandat sa nu priveasca respingerea ca pe un lucru atat de tragic.

Un raspuns negativ poate sa nu aiba legatura directa cu tine, ci cu ceea ce isi doresre cealalata persoana de la o elgatura amoroasa. Ar fi plictisitor daca ai dobandi lucrurile fara niciun fel de efort, nu-i asa?

Leu

Daca un Leu te place, vei sti acest lucru imediat.Nativul din aceasta zocie n-are nici cea mai mica intentia de a-si ascunde sentimentele si nu ii e teama de o abordare directa. Pentru el, flirtul este mai mult o competitie in care vrea sa fie cel mai bun. Va aprecia daca tu vei avea raspunsuri interesante si cu siguranta va dori sa continue daca il intrigi.

Sfat: Draga Leule, putin mister nu ar strica intr-o viitoare relatie. Unele semne zodiacale nu apreciaza acest tip direct al tau de abordare, ba chiar sunt inspaimantate de o atitudine atat de franca. Incarca sa ai mai multa rabdare sa descoperi persoana care ti-a captat interesul.

Fecioara

Daca ii place de cineva, Fecioara se va manifesta in consecinta. Nativii acestei zodii sunt experti in citirea limbajului trupului si, daca semnele ii sunt favorabile, nu vei mai scapa de ei. Uneori pot fi indiscreti pentru ca au multa incredere in ei insisi.

Sfat: Daca te-ai nascut in zodia Fecioarei, incearca un stil de flirt mai putin agresiv. Desi ti-ai dat seama ca si persoana celaalta te place, las-o si pe ea sa iti arate cum si ce simte pentru tine.

Continuarea pe cerehoroscop.com.