HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Rac trece printr-o etapă dificilă în plan sentimental. Află ce ţi-au pregătit astrele în luna octombrie în ceea ce priveşte dragostea şi relaţiile.

26 sept. 2013, 10:11
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Balanţă. În prima parte a lunii octombrie te vei simţi excelent alături de persoana iubită, iar dacă eşti singură, ai şanse mari să întâlneşti pe cineva interesant. A doua parte a lunii este benefică pentru comunicarea în cuplu şi rezolvarea unor chestiuni importante.

Scorpion. Relaţia cu persoana iubită este armonioasă şi împlinită. În a doua parte a lunii, în viaţa de cuplu apare un interes deosebit pentru bani, finanţe şi proprietăţi.

Săgetător. Există şanse mari să întâlneşti o persoană care să-ţi facă inima să bată cu putere, iar de aici şi până la o relaţie împlinită este doar un pas. Dacă eşti într-o relaţie stabilă, această lună ar putea să aducă probleme şi dificultăţi.

Capricorn. Îţi vei concentra atenţia asupra altor aspecte şi vei lăsa relaţia sau căutarea unui partener, dacă eşti singură, în plan secund.

Vărsător. Ai foarte multă energie, eşti pasională, entuziastă şi nu te temi să faci primul pas în chestiuni care ţin de dragoste sau relaţii.

Peşti. În prima parte a lunii octombrie nu vei avea prea multe evenimente notabile în plan sentimental. Dar a doua jumătate va fi mult mai pasională şi intensă.

Berbec. Luna octombrie va fi foarte bună pentru tine în plan amoros. A doua parte a lunii va fi cu adevărat interesantă pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Taur. Situaţia nu este tocmai roz şi este necesar să ai discuţii serioase cu partenerul de viaţă. Trebuie să analizaţi cu atenţie planurile de viitor şi să vorbiţi deschis, fără menajamente, abordând subiecte foarte delicate.

Gemeni. Vei avea parte de armonie în cuplu şi de pasiune intensă în plan erotic. Iar dacă eşti singură, această perioadă va fi excelentă pentru noi cuceriri şi relaţii proaspăt înfiripate.

Rac. Vei avea parte de tensiuni, conflicte şi probleme în cuplu, iar comunicarea pare să nu fie deloc eficientă. Important este să-ţi păstrezi calmul şi să eviţi certurile inutile.

Leu. Şansele unei idile amoroase cu mare potenţial pentru viitor sunt foarte mari. Profită de ocazie! Pentru nativii care au deja o relaţie veche şi stabilă, lucrurile nu stau la fel de bine.

Fecioară. Situaţiile legate de orgoliu, putere şi supremaţie pot genera probleme pentru tine în plan sentimental în luna octombrie. Vei avea de suferit din cauza comunicării dificile şi din cauza încurcăturilor apărute parcă de nicăieri.