Horoscop: Cumpenele tale din această toamnă, în funcţie de zodie

Nativa din Taur are probleme de comunicare cu partenerul de viaţă. Află ce cumpene ai putea avea în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

21 sept. 2013, 06:34
Horoscop: Cumpenele tale din această toamnă, în funcţie de zodie

Fecioară. Încurcărurile legate de acte îţi dau bătăi de cap în această toamnă. Ai grijă ce acte semnezi, dar şi unde le pui!

Balanţă. Banii şi investiţiile pe care le-ai făcut vor fi principala ta grijă în toamna asta.

Scorpion. Ai putea fi stresată în această toamnă de acte şi tranzacţii, dar şi de dificultatea de a recupera o sumă de bani.

Săgetător. Cumpenele tale în toamna aceasta au legătură cu viaţa de cuplu, mai ales dacă ai o relaţie stabilă, de lungă durată.

Capricorn. Ai probleme serioase cu banii, iar aceasta este principala ta sursă de griji în toamna asta. Cumpenele tale sunt provocate de lipsa fondurilor, dar şi de datoriile care s-au acumulat.

Vărsător. Este posibil să apară unele incidente care să-ţi pună reputaţia în pericol în această toamnă şi pot avea legătură cu relaţiile amoroase riscante sau viaţa ta sexuală.

Peşti. Starea de sănătate a unei persoane din familia ta ţi-ar putea provoca griji serioase în această toamnă. De asemenea, în plan sentimental apar unele probleme care te pun serios pe gânduri.

Berbec. Cumpenele tale din această toamnă pot avea legătură cu o dezamăgire în plan profesional. Un proiect pentru care ai muncit mult nu va fi primit atât de bine pe cât ai sperat tu.

Taur. Dificultăţile de comunicare, neînţelegerile şi chiar răceala în relaţia cu partenerul de viaţă vor fi principalele tale probleme în această toamnă.

Gemeni. În această toamnă vei avea parte de dificultăţi la locul de muncă. Eşti nevoită să iei decizii dificile şi să faci lucruri pe care nu le doreşti.

Rac. În plan sentimental apar cumpene pentru tine în toamna aceasta. Discuţiile în contradictoriu, problemele de comunicare şi diferenţele de opinie vor fi cele care îţi vor da o stare de nelinişte şi grijă.

Leu. Această toamnă îţi va aduce dificultăţi financiare şi încurcături în ceea ce priveşte finanţele. De asemenea, starea ta de sănătate nu este tocmai roz, iar riscul de accidentări este destul de mare.