HOROSCOP: Marte, trigon cu Pluto. Cum îţi afectează zodia

Soarele va intra în zodia Taur, iar Venus va forma un sextil cu Uranus şi Jupiter, toate acestea fiind benefice vieţii amoroase, dar şi celei financiare.

20 apr. 2015, 14:46
HOROSCOP: Marte, trigon cu Pluto. Cum îţi afectează zodia

Luni, 20 aprilie: Soarele intră în zodia Taur
Soarele începe tranzitul în zodia Taur, care va dura o lună. Pentru că este un semn de pământ, guvernat de Venus, prezenţa Soarelui în acest semn va aduce în atenţie chestiuni legate de latura materială, palpabilă a vieţii. Este o perioadă bună în care să te ocupi de chestiuni practice, de administrarea situaţiei tale materiale, dar şi de consolidarea relaţiei tale.

Marţi, 21 aprilie: Mercur cuadratură Jupiter şi Marte trigon Pluto
Cuadratura dintre Mercur şi Jupiter te-ar putea determina să faci promisiuni pe care nu le poţi respecta. Dar vestea bună este că trigonul dintre Marte şi Pluto îţi va oferi determinarea de a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus.

Miercuri, 22 aprilie: Mercur trigon Pluto; Venus sextil Jupiter; Mercur conjuncţie Marte
O zi plină de aspecte benefice. Vei vorbi cu înflăcărare despre ceea ce te pasionează şi nu vei avea nicio problemă să-i ceri persoanei iubite ceea ce îţi doreşti. Iar aspectele pozitive te vor ajuta să obţii exact ceea ce visezi.

Duminică, 26 aprilie: Venus sextil Uranus
Acest aspect are potenţialul de a aduce scântei pasionale în viaţa ta amoroasă. Este un aspect excelent pentru persoanele singure, care sunt în căutarea jumătăţii.

Sursa: eva.ro