HOROSCOP 1 AUGUST 2019. O zodie începe luna plină de bucurie, se anunţă o zi norocoasă. PREVIZIUNI COMPLETE

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

31 iul. 2019, 10:18
HOROSCOP 1 AUGUST 2019. O zodie începe luna plină de bucurie, se anunţă o zi norocoasă. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca astazi esti un bun strateg in chestiunile ce tin de administrarea bunurilor comune, nu s-ar putea spune acelasi lucru despre relatiile cu partenerul de viata. Schimburile frecvente de dispozitie si incapacitatea de a accepta ceva diferit fata de viziunea ta iti cam tulbura ziua. Incearca sa-ti regasesti calmul si astfel sa poti receptiona cu claritate mesajele intuitive.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Capacitatea de vizualizare a sperantelor tale materializate este un bun stimulent ca astazi sa-ti mobilizezi fortele si sa acumulezi toate informatiile de care ai avea nevoie. Memoria buna si coroborarea experientelor din trecut te ajuta acum sa faci progresele dorite, doar trebuie sa ai rabdarea de a te tine de un program constant si de a nu pleca urechea la criticile celor din jur.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Abordarea prudenta a domeniului financiar si planificarea metodica iti pot aduce astazi satisfactii la locul de munca. Sunt sanse sa-ti iasa in cale persoane cu viziuni avangardiste care te pot provoca sa-ti revizuiesti sistemul de valori la care te raportezi, dar nu va fi un proces tocmai confortabil. Nu le reteza din scurt discursul, dar totusi increde-te in final in propriul instinct.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astazi acorzi importanta doar acelor relatii profunde care-ti pot furniza sentimentul mult dorit de siguranta emotionala dar nu deveni posesiv incercand sa castigi un plus de control. Spune curajos ce ai pe suflet, care iti sunt temerile, si-ti vei reduce substantial anxietatea. Profita de imaginatia ingenioasa si ai rabdare sa-ti prezinti noile idei, fara a lasa emotiile sa se amestece.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Niste probleme de sanatate, tensiuni mocnite la serviciu sau asumarea unor obligatii legate de membrii familiei te pot lasa pentru o scurta perioada fara acea energie debordanta. Odihna nu ar trebui neglijata si nici sfatul unei persoane cu principii de viata cu totul diferite, aceasta putand reprezenta acum un fel de ghid spiritual. Fii deschis si accepta aceasta experienta.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O chestiune financiara neprevazuta ti-ar putea da peste cap planurile dar ai capacitatea de a-ti organiza intr-un mod original activitatea zilnica astfel incat sa poti recupera. Este recomandat sa nu ignori abundenta de idei creative, dar ideal ar fi sa accepti sa colaborezi in grup pentru cele mai bune rezultate, lasand pe alta data subiecte precum lezarea ego-ului personal.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Libertatea si inconstanta din relatiile parteneriale pot fi astazi o provocare in plus adaugata la experientele trecute, sporind gradul de intoleranta si riscul de a spune transant ce te deranjeaza. La serviciu insa, poti conta cu incredere atat pe mintea intuitiva cat si pe strategia solida, profitabila financiar, percepand usor motivele aflate in spatele oricarei actiuni.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Impartaseste si altora din invataturile tale, avand astazi rabdarea necesara pentru a parcurge metodic subiecte vaste de discutie. Insa tine cont ca ai tendinta sa devii dogmatic si ca nu va fi prea usor de suportat vreun contraargument. Nici rutinei de la serviciu nu-ti convine sa te conformezi, dar ideile inovative au nevoie totusi de disciplina pentru a fi implementate.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatiile intime ce tind sa te scoata din zona ta de confort emotional te pot face sa reactionezi destul de impulsiv, manifestarile de gelozie si nevoia de control putand fi foarte probabile. Daca ai insa calmul necesar, poti rezova eventuale frici si te poti debarasa de un important balast de trairi apasatoare. Nu neglija nici tentatia de a face speculatii financiare riscante.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atat angajamentele legate de familie cat si chestiuni domestice neprevazute iti pot strica astazi dispozitia, dar reactiile exagerate nu fac decat sa deterioreze si mai mult relatiile existente. Tine cont inclusiv de nevoile celor dragi, incercand sa va asumati impreuna realizarea planurilor de viitor. Sunt favorizate parteneriatele unde este apreciata capacitatea artistica de exprimare.

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Monotonia pare sa fie cel mai dificil aspect legat de locul tau de munca precum si dificultatea colegilor de a tine pasul cu tine. Cauta acele domenii de interes care te captiveaza si incearca sa obtii rezultate, organizandu-ti mai eficient activitatea. Indeletnicirile care presupun valorificarea talentelor artistice, dar si subiectele metafizice pot aduce castiguri banesti. 

HOROSCOP 1 AUGUST 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dirijeaza-ti ideile creative si inovatiile spre surse noi de venit dar evita astazi speculatiile, oricat de bine te-ai increde in intuitia ta. Momentele romantice si profunzimile emotionale par sa abunde si astazi, dar nu confunda intimitatea creata cu tendinta de posesivitate si incearca sa iei orice experienta de dragoste ca pe o lectie necesara de viata.