Horoscop 1 decembrie 2020. O perioadă plină de confuzii. Informațiile care apar azi îți pot dezvălui noi orizonturi spre viitor

Horoscop 1 decembrie 2020. Este ziua in care Mercur intra in Sagetator si e vremea sa vezi imaginea de ansamblu. Am trecut de eclipsa de Luna plina in Gemeni, dar tot sunt sanse sa fi ramas captive energiei sale. Mai ales ca luna decembrie aduce o noua eclipsa, de data aceasta de Soare. Deschide-ti mintea. Lasa informatiile sa iti dezvaluie noi orizonturi spre viitor.

01 dec. 2020, 00:20
Horoscop 1 decembrie 2020. O perioadă plină de confuzii. Informațiile care apar azi îți pot dezvălui noi orizonturi spre viitor
Horoscop 1 decembrie 2020

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 1 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o perioada plina de confuzii pentru multi dintre noi. Dar fara indoiala ca ai observat si tu asta. In asemenea circumstante, unii oameni devin mai rigizi decat oricand pentru ca ei rezista schimbarilor dramatice. Ei incearca sa tina de traditie, de cum au pomenit. Sensibilitatea ta specifica te face foarte receptiv la trecut, dar conditiile curente trebuie sa te inspire sa dai drumul definitiv la unele convingeri ale tale.

Horoscop 1 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu are niciun rost sa incerci sa gasesti logica zilei de azi. Multe din ce se intampla, se intampla la un nivel subconstient si sfideaza orice explicatie rationala. Poate ca ai avut un vis azi noapte demn de o interpretare profesionista. Daca iti permiti sa iti inchizi intelectul si doar sa traiesti, va fi o zi extrem de profitabila pentru tine.

Horoscop 1 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea fi putin cam prea sensibil. Este posibil sa fii iritat si in stare conflictuala si sa incepi sa suspectezi ca proiectele de termen lung s-ar putea sa nu fie finalizate. A venit momentul sa inventariezi cum stai. Cu siguranta a existat un motiv intemeiat pentru care nu ai terminat ceva. Sfaturile de la altii te pot ajuta sa te setezi pe directia buna acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 1 decembrie 2020. Ce de posibilitati!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 1 DECEMBRIE 2020. Mercur intra in Sagetator si se deschide usa posibilitatilor. Pe cat de nebunesti, pe atat de incantatoare. Ce informatii a scos la lumina eclipsa de Luna plina in Gemeni? Pune-le in valoare si ia deciziile care se cuvin.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Te concentrezi pe relatia de cuplu si iti doresti sa rezolvi orice problema ai avea in viata amoroasa. Alaturi de jumatatea ta veti gasi cele mai bune solutii. Singur? Este momentul pentru introspectie. Fa-ti o autoexaminare onesta si vei descoperi motivul pentru care nu esti intr-o relatie. Doar asa vei putea schimba situatia.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Impreuna cu partenerul veti avea o zi pe cinste. Vorbeste despre orice problema si te vei simti usurat. Singur? Depinde numai de tine daca intri sau nu intr-o relatie serioasa. Ia o decizie si vei vedea ca lucrurile vor merge in directia dorita.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Analizeaza ce nu merge in relatia de cuplu si actioneaza rapid pentru a remedia situatia. Nu lasa totul la voia intamplarii pentru ca risti sa va despartiti. Iti doresti asta? Daca, pe de alta parte, nu ti-ai gasit jumatatea ar fi bine sa devii mai sociabil. Flirteaza putin, pentru ca nu ai nimic de pierdut. Azi e o zi numai buna pentru a face cunostinta cu o noua persoana. Cine stie, poate se infiripa ceva…

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.