Horoscop 1 IANUARIE 2020. Semne bune anul are în dragoste?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Luna invita pe Saturn si Pluto sa ne ureze La multi ani intr-un an de referinta pentru istoria noastra! Cele doua planete de calibru se intalnesc in Capricorn inca din prima zi a anului ca sa rearanjeze lumea ca si cum am fi bucati de Lego.

31 dec. 2019, 16:16
Horoscop 1 IANUARIE 2020. Semne bune anul are în dragoste?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai tendinta de a baga sub pres problemele aparute in relatie si sa te prefaci ca totul este in regula. Dar e chiar asa de bine?! Daca raman nerezolvate, toate aceste probleme marunte se pot transforma intr-o distanta intre tine si partener mult prea mare pentru a mai putea fi recuperata. Fii mai deschis, discuta sincer despre ce simti si gasiti impreuna solutii. Daca esti singur, sunt sanse mari sa atragi pe cineva special cu care sa incepi o frumoasa poveste de draogste.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile sunt putin complicate azi si te pot scoate din echilibrul tau cotidian. Incearca sa gasesti solutii care sa va satisfaca pe amandoi. Nu lasa egoul sa te domine in amor. Daca esti singur, vei sti cand este momentul potrivit  sa actionezi. Trebuie doar sa fii mai deschis si sa urmaresti semnalele pe care le trimite persoana de care esti indragostit.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu a suferit in ultima vreme din cauza faptului ca tu si jumatatea nu ati fost pe aceeasi lungime de unda in multe randuri. Nu mai pune paie pe foc pentru ca lucrurile se afla intr-un echilibru precar si cearta poate izbucni din orice. Poate ca ar fi mai bine sa petreci un timp singur pentru a putea analiza greselile si a gasi solutii. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu dispera. Relaxeaza-te si totul va fi bine. Nu e nevoie decat o seara si viata ta s-ar putea schimba pentru totdeauna. Poate chiar din aceasta seara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.