HOROSCOP 1 IULIE OANA HANGANU: Planeta Războiului şi Marele Benefic intră în conflict

Horoscop Oana Hanganu pentru duminică, 1 iulie 2018.Află care-s zodiile norocoase în prima zi din ”luna lui Cuptor”! Luna iulie începe cu o zi a orgoliilor și extravaganței, a revoltei față de autoritate sau constrângeri, iar în cuplu, cu tensiuni, gelozii și suspiciuni. Acestea sunt aduse de două aspecte tensionate formate de Lună, Marte (planeta Războiului) și Jupiter (Marele Benefic).

01 iul. 2018, 05:25
HOROSCOP 1 IULIE OANA HANGANU: Planeta Războiului şi Marele Benefic intră în conflict

Berbecii critică pe toată lumea, dar nu acceptă ca altcineva să le spună că au greșit sau că n-au dreptate. Sau sunt foarte darnici, după care se enervează că au rămas fără bani. Iar relația cu prietenii are de suferit.

Taurii se gândesc la reparații, reamenajări sau la mutarea în altă casă, în timp ce partenerul nu vrea decât o zi liniștită, în care să doarmă pe săturate sau să-și viziteze rudele. Trebuie să găsească o soluție de compromis!

Gemenii își fac planuri mari pentru astăzi și sunt siguri că le vor duce la bun sfârșit. Optimismul lor este molipsitor și totul  perfect până când un prieten le cere niște bani sau ei găsesc în cutia poștală (încă) o factură

Racii vor ceva nou: în garderobă, în casă, în amor. Soarele aflat în zodia lor le dă vitalitate și farmec, iar Jupiter aflat în ”casa Iubirii” le poartă noroc. Se poate spune, astfel, că, pentru Raci, 1 iulie nu-i deloc monoton.

Leii se află în centrul atenției și asta nu le aduce doar motive de bucurie, Invidia unor persoane din anturaj le poate ”strica ploile”,  mai ales dacă acestea cunosc prea multe secrete din viața nativilor.

Fecioarele îndrăgostite de curând ”fac un pas înapoi” pentru că se îndoiesc de viitorul relației. Îndoieli există și-n cuplurile ”cu vechime”  dar acestea știu, deja, cum să gestioneze momentele critice.

Despre celelalte zodii, pe oanahoroscop.com