Horoscop 1 Iunie 2015: Ce-ţi prezic astrele în prima luna din vară

Horoscop LUNI 1 Iunie 2015. Balanțele sunt cuprinse de temeri și incertitudini, iar Gemenii au suficient timp pentru a-și îndeplini sarcinile.

31 mai 2015, 12:35
Horoscop 1 Iunie 2015: Ce-ţi prezic astrele în prima luna din vară

Horoscop zilnic berbec 1 Iunie 2015
În prima zi din lună va fi greu să vă depășiți emoțiile și este posibil să fiți destul de sarcastic. Găsiți o modalitate de a vă controla emoțiile, fără nici un pericol pentru cei din jurul dvs. Faceți sport de exemplu sau petreceți ceva timp singuri în natură.

Horoscop zilnic taur 1 Iunie 2015
Corpul dvs are nevoie de odihnă și dacă în ultimele zile ați tot muncit, acum apare un semn că trebuie să încetiniți. Dacă astăzi sunteți stresat mental, este mai bine să găsiți o cale de a vă elibera. Jucați ceva sau purtați o conversație plăcută cu prietenii.

Horoscop zilnic gemeni 1 Iunie 2015
Aveți suficient timp pentru a vă îndeplini sarcinile de serviciu, care sunt amânate. Rezistați obiceiurile rele, și faceți ceva care va contribui benefic corpului și psihicului, de exemplu, mergeți la dans.

Horoscop zilnic rac 1 Iunie 2015
Vă veți simți mai bine dacă urmați înstinctul, dar răsfățați-vă cu unele chestii distractive. Faceți ceva ce vă place și bucurați-vă de€” experiența care vă scutură emoțiile negative și vă oferă energie.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO