Horoscop 1 mai 2023: Mercur retrograd e în conjuncție cu Soarele în Taur. Aceste PATRU zodii trebuie să fie atente

În 1 mai 2023, Mercur retrograd face conjuncție frumoasă cu Soarele, influențând puternic aceste 4 zodii.

30 apr. 2023, 13:58
Horoscop 1 mai 2023: Mercur retrograd e în conjuncție cu Soarele în Taur. Aceste PATRU zodii trebuie să fie atente

Horoscop 1 mai 2023: Din 21 aprilie Mercur este retrograd în este pe Taur. Cand planeta comunicării, detaliilor și ideilor este retrograde face lucrurile interesante. Deși acest eveniment cosmic poate fi incredibil de frustrant, este, de asemenea, o scurtă perioadă de revizuire, reflecție și reechilibrare. În 1 mai 2023, Mercur retrograde face conjuncție cu Soarele, influențând puternic aceste 4 zodii.

Horoscop 1 mai 2023: Berbec
Argumentele și neînțelegerile vor apărea în relatia cu frații tăi. Este posibil să fii nevoit să te confrunți cu incertitudini economice. Este posibil ca angajații să fie nevoiți, de asemenea, să se confrunte cu mai mult stres și necazuri în această perioadă. Discursul tău poate deveni dur, din cauza cărora există posibilitatea apariției unor probleme în relațiile de familie.

NUMEROLOGIE MAI 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI! Cum le vei face față?

Horoscop 1 mai 2023: Taur
S-ar putea să te confrunți cu probleme mentale în viață. Sănătatea ta te poate deranja și pe tine. Există o posibilitate puternică de dispută cu partenerul de viață. Nativii profesioniști se pot confrunta cu unele probleme cu superiorii și șeful lor.

Horoscop 1 mai 2023: Scorpion
Relațiile cu un partener de viață se pot confrunta cu suișuri și coborâșuri. Timpul nu va fi favorabil pentru oamenii de afaceri. Este posibil să trebuiască să suferi pierderi în acest timp. Fii mai atent când faci tranzacții cu bani. În afară de asta, această perioadă nu va fi bună pentru investiții. Trebuie să iei decizii înțelepte.

Dumnezeu le pune mâna-n cap acestor zodii în mai 2023! Cinci semne astrale protejate de Divinitate

Pești
Există posibilitatea apariției unor probleme în relația cu iubitul, iubita sau soțul/soția. Situația unei dispute cu frații va rămâne, de asemenea, constantă. Persoanele salariate pot fi nevoite să facă față unor schimbări importante în domeniu. De data aceasta nu va fi de bun augur pentru a începe orice afacere. Va fi mai bine să-l eviti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.